Ποδόσφαιρο

Boxing Day γεμάτη… γκολ!

Ακούστε το άρθρο

Ημέρα γεμάτη στοίχημα η Τετάρτη, με τους Άγγλους να το γιορτάζουν ελέω Boxing Day και να μας προσφέρουν πολλές επιλογές για να πληρωθούμε. Εμείς θα κρατήσουμε μία επιλογή στα γκολ από το Νησί και θα κρατήσουμε άλλη μία στην Ιταλία.

Ίντερ – Νάπολι

Πέταξε βαθμούς στο εκτός με την Κιέβο η Ίντερ, αφού «πλήρωσε» τα λάθη της και… κόλλησε στο 1-1. Είχε την πρωτοβουλία, ωστόσο αφού δεν το «καθάρισε», ισοφαρίστηκε στο τέλος. Έφερε έντονο προβληματισμό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, με τη διοίκηση να παίρνει μέτρα. Η αρχή έγινε με τον Ναϊνγκολάν, που τιμωρήθηκε με πρόστιμο εξαιτίας της επαναλαμβανόμενης αργοπορίας του στις προπονήσεις. Από την άλλη, η Νάπολι έρχεται από τη δύσκολη νίκη με σκορ 1-0 επί της ΣΠΑΛ. Οι «παρτενοπέι» δείχνουν πως είναι οι μοναδικοί που μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί στη Γιουβέντους εντός των συνόρων. Ωστόσο, καλούνται να παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια, καθώς αν ξεφύγει σε διψήφιο αριθμό η διαφορά πόντων, ουσιαστικά θα τελειώσει και η υπόθεση τίτλος. Πολύ δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά το αποψινό, αφού είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Η «συμβιβαστική λύση» των 2-3 γκολ, μοιάζει λογική.

Γουότφορντ – Τσέλσι

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Γουότφορντ, η οποία έρχεται από τη νίκη με σκορ 2-0 επί της Γουέστ Χαμ μέσα στο Λονδίνο. Στάθηκε τυχερή στα δύο δοκάρια που είχαν οι γηπεδούχοι, σε κάθε περίπτωση όμως το αποτέλεσμα μετράει και οι «χόρνετς» τρέχουν σερί δύο τριπόντων. Σήμερα τους δίνεται η ευακιρία με νίκη να φτάσουν τους 30 βαθμούς, πράγμα που έχουν καταφέρει μετά από 19 αγώνες, μόνο τη σεζόν 1982-83, σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Από την άλλη, η Τσέλσι έρχεται από την εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από τη Λέστερ. Οι «αλεπούδες» της «γκρέμισαν» το αήττητο που έτρεχε στην έδρα της και την υποχρέωσαν να έχουν συγκάτοικο τη συμπολίτισσα Άρσεναλ στην 4η θέση. Σε κάθε περίπτωση, οι «μπλε» καλούνται να βγάλουν αντίδραση σήμερα, με το over 2.5 να έχει πολλές πιθανότητες.

Στο foxbet.gr θα βρείτε περισσότερα προγνωστικά!

Όλη η επικαιρότητα