Lifestyle

Bradley Cooper-Irina Shayk: Η αιτία του χωρισμού

Ακούστε το άρθρο

Πριν λίγες ημέρες ο Bradley Cooper και η Irina Shayk χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, με πολλούς να υποψιάζονται το ενδεχόμενο να υπάρχει «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση και συγκεκριμένα την Lady Gaga.

Με τις εν λόγω θεωρίες όμως να μην έχουν αποδείξεις, παραμένουν απλώς ανυπόστατες φήμες και όχι η πραγματική αιτία χωρισμού του ζευγαριού.

Υπάρχει μία νέα εξέλιξη στον χωρισμό του πιο ωραίου και hot ζευγαριού του Hollywood, την οποία όμως δεν έχει σκεφτεί κανείς και κατά πάσα πιθανότητα κανείς από εμάς δεν περιμένει.

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο Bradley άφησε το καλλίγραμμο μοντέλο για την ταλαντούχα Lady Gaga, όμως το σενάριο αυτό δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα.

Μια πηγή μίλησε στο Entertainment Tonight και ανέφερε πως η Irina ήταν αυτή που ένιωσε πως η σχέση αυτή πρέπει να τελειώσει. «Πρόσφατα η Irina αποφάσισε πως έχει έρθει το τέλος. Δεν ένιωθε πως η σχέση τους ήταν στο επίπεδο της δέσμευσης που ήθελε και οι ατελείωτες μάχες έκαναν τη ζωή τους αφόρητη», ανέφερε η πηγή.

«Είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, και μόλις συνειδητοποίησαν πως ήταν το μωρό που τους κρατούσε μαζί, ήρθε η ώρα να το τελειώσουν. Μερικοί από τους φίλους τους αισθάνθηκαν ότι ποτέ δεν είχαν πραγματικά την ευκαιρία να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο έξω από την ύπαρξη μιας οικογένειας, και όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

via

Όλη η επικαιρότητα