Βιβλίο

Bruce Springsteen: Σπάει ταμεία με την αυτοβιογραφία του

m-spingkstin-spaei-tameia-me-tin-autobiografia-tou.w_l.jpg

Η αυτοβιογραφία του Bruce Springsteen «Born to Run» βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της κυκλοφορίας της, αφήνοντας πίσω τίτλους όπως τα The Girl on the Train και Harry Potter and the Cursed Child, που ετοιμάζονται να κάνουν την αντεπίθεσή τους με προσφορές για τα Χριστούγεννα.

Το αυτοβιογραφικό Born to Run κυκλοφόρησε στις 27 Σεπτεμβρίου και καλύπτει όλη τη ζωή του αφεντικού της αμερικάνικης μουσικής από την παιδική ηλικία του στο New Jersey με την δημιουργία της E Street Band και την προσωπική του καριέρα. Το βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο βιβλίο πούλησε 37.518 αντίτυπα μόνο το Σαββατοκύριακο, τοποθετώντας το την κορυφή του επίσημου top 50 των best seller βιβλίων του Ηνωμένου Βασιλείου. Πλούσιο σε ανέκδοτες λεπτομέρειες, ειλικρινές και ενδιαφέρον, το βιβλίο σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster, ο οποίος πλήρωσε 10 εκ. δολάρια έκανε 7 χρόνια για να γραφτεί. Όταν κυκλοφόρησε, την περασμένη εβδομάδα, οι θαυμαστές του Σπίνγκστιν περίμεναν ώρες στην ουρά για ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο.

Όλοι περιμένουν ότι το Born to Run θα είναι νούμερο ένα στην Χριστουγεννιάτικη αγορά, καθώς ο Σπίνγκστιν δεν είναι μόνο ένας αξιοσημείωτος καλλιτέχνης αλλά και ένας ικανότατος συγγραφέας. Η ιστορία του είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη στην ιστορία της ροκ και οι θαυμαστές του τον θεωρούν μάγο της μουσικής.

Το Born to Run είναι η πρώτη αυτοβιογραφία προσωπικότηταw που έχει φτάσει τόσο ψηλά και έχει ξεπεράσει την αυτοβιογραφία του διάσημου προπονητή Άλεξ Φέργκιουσον το 2013.

thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα