Ψυχαγωγία

Casa de Papel: Ραντεβού τον Απρίλιο! Το τρέιλερ προμηνύει χάος

Στις 03 Απριλίου του 2020 το Casa de Papel επιστρέφει στις οθόνες μας. Ο «καθηγητής», η «Τόκιο», ο «Ντένβερ», ο «Μπερλίν», η… πρώην επιθεωρήτρια και νυν «Λισσαβώνα», έρχονται ξανά στις οθόνες μας.

«Ούτε ο Καθηγητής δεν μπορεί να προβλέψει τόσο χάος» είναι το μήνυμα που συνοδεύει το μόλις 28 δευτερολέπτων τρέιλερ που ανέβηκε στο λογαριασμό του Casa de Papel στο instagram!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?03.04.2020.?⁣ Ni el Profesor se espera este caos. ⁣ ⁣ Even the Professor can’t plan for this much chaos.⁣ ⁣ Nem o Professor vai saber lidar com tanto caos.⁣ ⁣ #lcdp4

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Casa de Papel (@lacasadepapel) στις

Το τρέιλερ «ανέβηκε» πριν από μερικές ώρες και ήδη «μετρά» περισσότερες από 180.000 προβολές στο YouTube.

Δείτε το τρέιλερ

Μυστήριο με τη “Ναϊρόμπι”

Στο τρέιλερ της 4ης σεζόν του Casa de Papel εμφανίζεται και η “Ναϊρόμπι”. Οι παραγωγοί της σειράς φροντίζουν, πάντως, να διατηρήσουν το μυστήριο γύρο από τον χαρακτήρα της.

Η ηθοποιός εμφανίζεται μεν στο τρέιλερ αλλά αφού πέσει πρώτα ο τίτλος της σειράς.

Υπενθυμίζεται (προσοχή, spoiler για όσους δεν έχουν δει την τρίτη σεζόν!) πως στο τελευταίο επεισόδιο και ενώ μιλά με την επιθεωρήτρια που «κυνηγά» τη συμμορία, δέχεται πυροβολισμό.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει με τη “Ναϊρόμπι”

https://www.youtube.com/watch?v=gHW8sUJwhPo&feature=emb_title

Πολλοί πίστεψαν πως ίσως η “Ναϊρόμπι” δεν θα είναι στην επόμενη σεζόν του Casa de Papel. Άλλοι πως μπορεί να πρωταγωνιστεί αλλά σε flash back όπως ο «Μπερλίν». Τι θα γίνει τελικά;

Οι απαντήσεις έρχονται στις 3 Απριλίου. Εκτός κι αν το επόμενο τρέιλερ είναι πιο… διαφωτιστικό.

via

Όλη η επικαιρότητα