Τουρισμός

Η Celestyal Cruises «σάρωσε» στα βραβεία Cruisers’ Choice Awards

Ακούστε το άρθρο

Η Celestyal Cruises, η κορυφαία ελληνική εταιρία κρουαζιέρας που επικεντρώνεται στους προορισμούς που επισκέπτεται, απέσπασε πέντε κορυφαία διεθνή βραβεία, που της δόθηκαν ουσιαστικά από το επιβατικό κοινό ως μια έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση για το υψηλότατο επίπεδο των υπηρεσιών της!

Δεν είναι υπερβολή αλλά απτό γεγονός ότι η Celestyal Cruises «σάρωσε» στα ετήσια βραβεία Cruisers’ Choice Awards του Cruise Critic, που βασίζονται αποκλειστικά στις αξιολογήσεις που προκύπτουν από τις κριτικές των επιβατών κρουαζιέρας. 

Τα βραβεία αυτά περιλαμβάνουν ερωτηματολόγια που υποβλήθηκαν και αφορούν κρουαζιέρες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2016, ενώ αφορούν την εξαιρετική εμπειρία κρουαζιέρας και την αξία που οι επιβάτες της Celestyal Cruises βιώνουν καθημερινά μέσα από τις αξιολογήσεις τους για την εταιρία, οι οποίες στη συνέχεια καθορίζουν και τις βαθμολογίες στα βραβεία Cruisers’ Choice.

Η Celestyal Cruises κατέκτησε τέσσερα βραβεία στις κορυφαίες κατηγορίες για κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων των: «Αξία», «Ψυχαγωγία», «Επιβίβαση» και «Εκδρομές». 

Παράλληλα, όμως, κέρδισε και μια θέση στην κορυφαία δεκάδα για τη συνολική κατηγορία «Καλύτερη Εταιρία Κρουαζιέρας».

Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτές οι διεθνείς διακρίσεις έρχονται σε μια περίοδο που η  Celestyal Cruises εμφανίζει μια δυναμική ανάπτυξη, φτάνοντας πλέον μέχρι και την Κούβα!

Το θρυλικό νησί των Κάστρο συμπεριλαμβάνεται στους νέους προορισμούς της Celestyal Cruises, η οποία επιβεβαιώνει και την «κυριαρχία» της στο Αιγαίο με μια ακόμη κρουαζιέρα που  ονομάζεται «Πανοραμικό Αιγαίο».

Το Ναύπλιο και τα Χανιά εντάσσονται σ’ αυτήν, ενώ παρέχει και η δυνατότητα επίσκεψης είτε στη Σάμο είτε στο Κουσάντασι με τα δρομολόγια της κρουαζιέρας «Εικόνες Αιγαίου», προσφέροντας έτσι στους ταξιδιώτες ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να εξερευνήσουν λιγότερο γνωστούς προορισμούς – «στολίδια» .

Πληροφορίες και κρατήσεις στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα και στον:
Εμπορικό Αντιπρόσωπο Δυτ. Ελλάδος, Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων
Cruise Center – G. Telonis, Όθωνος Αμαλίας 12, Πάτρα, Τηλ: 2610 634034, Email: celestyalcruises@cruise-center.gr

Όλη η επικαιρότητα