Life

Χαλάρωση στα μπράτσα: Η Ελένη Πετρουλάκη σου δείχνει πώς να τονώσεις τα χέρια σου

Η Ελένη Πετρουλάκη μάς δείχνει τις απλές και εύκολες ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι για να γυμνάσουμε τα χέρια μας.
Ακούστε το άρθρο

Λέμε «όχι» στην γρήγορη απώλεια βάρους και στις εξαντλητικές προπονήσεις. Και μην ξεχνάμε ότι με σωστή διατροφή συνδυαστικά με άσκηση θα έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα που επιδιώκουμε.

Η Ελένη Πετρουλάκη μέσα από το προφίλ της στο Instagram μάς δείχνει σε ένα βίντεο, πώς να γυμνάσουμε τα μπράτσα μας και ιδίως το κάτω μέρος τους. Οπως σημειώνει η ίδια είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες και που μάλιστα εντείνεται ιδιαίτερα με το πέρασμα των χρόνων.

«Οι αιτίες που το προκαλούν είναι δύο αλλά, ευτυχώς, αντιμετωπίζονται σχετικά εύκολα. Η πρώτη και η πιο βασική αιτία για τη χαλάρωση στα μπράτσα είναι το περίσσιο σωματικό βάρος. Το σημείο αυτό είναι μία από τις αγαπημένες λιποαποθήκες του σώματος. Είναι λοιπόν αυτονόητο ότι μια διατροφή κατάλληλη για μείωση του σωματικού λίπους είναι απαραίτητη για να εξαφανίσεις το πρόβλημα. Από τα όλα τα σημεία του σώματος, θεωρείται το πιο δύσκολο για αυτό δεν ενδείκνυται η απότομη απώλεια βάρους!

Η δεύτερη αιτία είναι η έλλειψη άσκησης στον τρικέφαλο μυ! Ο μυς αυτός δύσκολα ασκείται με τις καθημερινές κινήσεις και χρειάζεται να τον γυμνάζουμε με ειδικές ασκήσεις» σημειώνει η Ελένη Πετρουλάκη στη λεζάντα του βίντεο.

Η Ελένη Πετρουλάκη μάς δείχνει τις απλές και εύκολες ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι για να γυμνάσουμε τα χέρια μας.

«Ακολουθήστε αυτές τις απλές ασκήσεις δυο με τρεις φορές την εβδομάδα από 20 επαναλήψεις και προσπαθήστε να κάνετε όσα περισσότερα σετ μπορείτε για να τονώστε τα χέρια σας και να βελτιώστε την χαλάρωση» σημειώνει η ίδια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: bovary.gr

Όλη η επικαιρότητα