Ελλάδα

Χαλκιδική: Πυροβόλησε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε

Ο δράστης αφού πυροβόλησε τη σύντροφό του, στη συνέχεια έστρεψε τη κάννη προς τον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.
Ακούστε το άρθρο

Ανάστατη είναι η μικρή τοπική κοινωνία της Στρατονίκης στην Χαλκιδική μετά από ένα άγριο φονικό που έγινε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ένας άνδρας ηλικίας 36 ετών πυροβόλησε και σκότωσε την 39χρονη σύζυγό σήμερα το πρωτί μπροστά στα μάτια του οκτάχρονου παιδιού τους. Από τον πυροβολισμό το παιδί τραυματίστηκε στα μάτια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα  στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Ο δράστης αφού πυροβόλησε τη σύντροφό του, στη συνέχεια έστρεψε τη κάννη προς τον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει ένα ακόμα παιδί, ένα 12χρονο κοριτσάκι, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Η γυναίκα καταγόταν από την Ιερισσό ενώ ο δράστης από την περιοχή της Στρατονίκης, όπου και έμεναν.

Τη σορό της 36χρονης και του δράστη, εντόπισε η θεία του 39χρονου και ειδοποίησε την αστυνομία.  Οι λόγοι που ο άντρας αφαίρεσα τη ζωή της συζύγου του είναι προς το παρόν άγνωστοι.

Ζούμε ένα δράμα, λέει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας

«Είναι ένα δράμα αυτό που ζούμε στην περιοχή. Έχουμε μείνει με την απορία γιατί ο 36χρονος έκανε κάτι τέτοιο. Το ζευγάρι ήταν μία χαρά, με τα παιδιά τους και πριν λίγο καιρό είχαν μετακομίσει σε νέο σπίτι. Πρέπει να υπήρξε ένα μικρό καβγαδάκι κι έτσι να εκτυλίχθηκε το συμβάν» είπε στο grtimes o πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στρατονίκης, Νίκος Αντωνίου.

Όπως, επίσης, ανέφερε ο κ. Αντωνίου, στη διάρκεια του περιστατικού τραυματίστηκε από τα σκάγια στο χέρι ο ανήλικος γιος του ζευγαριού στο χέρι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

Όλη η επικαιρότητα