Business

Challenge για καλό σκοπό: Διάσημοι χαρίζουν Ευχοστολίδια και πραγματοποιούν παιδικές ευχές

Δείτε ποιοι διάσημοι αποδέχθηκαν την πρόκληση να χαρίσουν Ευχοστολίδια!
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποδέχθηκε την πρόκληση της Κατερίνας Γερονικολού κι έτσι, μέσα από τα Ευχοστολίδια, ακόμη ένα παιδί απέκτησε το δώρο που έχει ονειρευτεί για τα Χριστούγεννα.

Με τη σειρά του, προκάλεσε τη Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία εκπλήρωσε ακόμη μια παιδική ευχή και ζήτησε από τη Δανάη Μπάρκα να κάνει το ίδιο. Eκείνη, αφού χάρισε ακόμη ένα Ευχοστολίδι, έδωσε πάσα στη Σμαράγδα Καρύδη, η οποία πρόσθεσε στην αλυσίδα αγάπης για τα παιδιά τον Θοδωρή Αθερίδη. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να κάνει αυτό που όλοι μπορούμε να κάνουμε αυτές τις γιορτές: Να πραγματοποιήσουμε τις ευχές των παιδιών από τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Δείτε τους υποστηρικτές της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια που συμμετέχουν, μέσω social media, σε αυτό το challenge για καλό σκοπό:

Κατερίνα Γερονικολού

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Βίκυ Σταυροπούλου

Δανάη Μπάρκα

Σμαράγδα Καρύδη

Θοδωρής Αθερίδης

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Πώς θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας μαζί τους

Στη δράση Ευχοστολίδια, που υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ για όγδοη χρονιά, μπορούμε να συμμετάσχουμε όλοι μας από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet και να κάνουμε πραγματικότητα μία ή και περισσότερες παιδικές ευχές. Αρκεί να επισκεφθούμε την ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια ή να κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», όπου θα βρούμε τις ζωγραφιές, στις οποίες τα παιδιά από τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα.

Τα δώρα που ζητούν είναι προσιτά σε όλους και για να εκπληρώσουμε τις ευχές τους, αρκεί να ακολουθήσουμε τα εξής απλά βήματα:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγοράζουμε διαδικτυακά το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή, μέσω των συνεργαζόμενων  e-shops των καταστημάτων Μουστάκας, Zakcret και των εκδόσεων Ψυχογιός
  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

Όλη η επικαιρότητα