Αθλητισμός

Champions League: Το θρίλερ του τελικού οδεύει στο τέλος του! – Wembley ή Λισαβόνα

Ακούστε το άρθρο

Με την Τουρκία να μπαίνει στην «κόκκινη λίστα» της Μεγάλης Βρετανίας, η αναμέτρηση που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ευρώπης είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, παρά τις αρχικές αντιδράσεις της UEFA.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είχε σήμερα συνάντηση με την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας για να συζητηθεί το θέμα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια ξεκάθαρη απόφαση. Αυτή, πάντως, αναμένεται να παρθεί τις επόμενες 24 ή 48 ώρες.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα ο τελικός θα διεξαχθεί είτε στο Wembley, είτε στη Λισαβόνα! Το πρόβλημα στην περίπτωση του αγγλικού σταδίου είναι το πως θα μπορέσουν τα μέλη, οι εκπρόσωποι του τύπου αλλά κι οι χορηγοί να ταξιδέψουν στη χώρα χωρίς να μπουν σε καραντίνα. Επίσης, την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένος κι ο τελικός των play off της Championship.

Το Wembley φαντάζει αυτή τη στιγμή το φαβορί, αν ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα, ωστόσο η Πορτογαλία, η οποία φιλοξένησε πέρσι το Final-8 εξακολουθεί να παίζει δυνατά. Αντίθετα, δεν φαίνεται να εξετάζεται το σενάριο που ανέφερε τουρκική Daily Sabah, η οποία έκανε λόγο για τελικό στην Πόλη τον Αύγουστο.

Πηγή: newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα