Ποδόσφαιρο

Champions League: Μεγάλη μάχη στο Τορίνο – Για το… θαύμα η Λιλ

Ολοκληρώνονται απόψε (22:00) οι ρεβάνς των «16» του Champions League, με τη Γιουβέντους να υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ και την Τσέλσι να ταξιδεύει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει τη Λιλ
Ακούστε το άρθρο

Η φάση των «16» του Champions League ολοκληρώνεται απόψε με ακόμα δύο σημαντικές αναμετρήσεις, όπου θα προκύψουν και οι δύο τελευταίες ομάδες που λάβουν μέρος στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ, με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο παιχνίδι, καθώς μετά το 1-1 όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα, καθώς εκτός θα είναι οι Μπονούτσι, Ζακάρια, ΜακΚένι, Κιέζα, Ζόρζε και ο Άλεξ Σάντρο.

Από την άλλη, ο Έμερι έχει τα γνωστά προβλήματα, καθώς εκτός θα είναι οι Αλμπέρτο Μορένο, Ρουμπέν Πένια και Πάκο Αλκάθερ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γιουβέντους (4-4-2): Σέζνι – Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Ρουγκάνι, Ντε Σίλιο – Κουαδράδο, Αρτούρ, Λοκατέλι, Ραμπιό – Βλάχοβιτς, Μοράτα

Βιγιαρεάλ (4-2-3-1): Ρούλι – Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Πεδράθα – Παρέχο, Καπού – Τσουκουέζε, Λο Τσέλσο, Τριγέρος – Ντανζούμα

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς η Τσέλσι, που ταλανίζεται από πολλά διοικητικά προβλήματα λόγω των κυρώσεων κατά του Ρομάν Αμπράμοβιτς, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα θέλει να σφραγίσει την πρόκριση κόντρα στη Λιλ. Μπορεί οι Μπλε να έχουν ένα προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως το μυαλό όλων είναι στην επόμενη μέρα για το ποια θα είναι η τύχη του συλλόγου, καθώς πλέον ο ρώσος μεγιστάνας δεν μπορεί να έχει καμία οικονομική εμπλοκή με το σύλλογο.

Στα αγωνιστικά ο προπονητής της Λιλ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς η μοναδική απουσία που έχει να διαχειριστεί είναι αυτή του Ρενάτο Σάντσες.

Από την άλλη πλευρά, ο Τόμας Τούχελ δε θα έχει στη διάθεσή του τον Τσίλγουελ, ενώ επιστρέφουν οι Αθπιλικουέτα, Τζέιμς και Χάντσον-Οντόι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λιλ (4-4-2): Ζαρντίμ – Τσελίκ, Φόντε, Μπότμαν, Τζαλό – Μπαμπά, Αντρέ, Ζέκα, Γκούντμουντσον – Μπεν Αρφά (Γιλμάζ), Ντέιβιντ.

Τσέλσι (3-4-2-1): Μεντί – Τσαλόμπα, Τ. Σίλβα, Ρίντιγκερ – Αθπιλικουέτα, Κόβασιτς, Καντέ, Αλόνσο – Χάβερτς, Μάουντ– Λουκάκου

Όλη η επικαιρότητα