Champions League: Σε ποιους αγώνες κρίνεται σήμερα η πρόκριση

Share

Απολαυστική ήταν η χτεσινή βραδιά του Champions League με 33 γκολ σε 8 παιχνίδια. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζεται σήμερα με τους 8 αγώνες των 4 πρώτων ομίλων.

Τα περισσότερα ματς της προτελευταίας αγωνιστικής έχουν μεγάλη βαθμολογική σημασία και είναι πιθανό να κρίνουν την πρόκριση.

Στον 1ο όμιλο έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για την φάση των «16» η Νάπολι. Λογικά το δεύτερο εισιτήριο θα πάρει η Λίβερπουλ η οποία έχει 9 βαθμούς έναντι 3 του Άγιαξ, τον οποίο αντιμετωπίζει απόψε στο Άμστερνταμ. Η Νάπολι υποδέχεται την ουραγό, χωρίς βαθμό, Ρέιντζερς.

Στο 2ο όμιλο τρεις ομάδες διεκδικούν τη 2η θέση. Η Πόρτο έχει 6 βαθμούς, η Ατλέτικο Μαδρίτης 4 και η Λεβερκούζεν 3. Κρίσιμο είναι το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβερκούζεν. Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στο άλλο παιχνίδι. Η Πόρτο χρειάζεται τους βαθμούς, ενώ η Κλαμπ Μπριζ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση.

Πρόωρος αποκλεισμός για την Μπαρτσελόνα αν κερδίσει η Ίντερ

Στον 3ο όμιλο η Ίντερ χρειάζεται τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν για να «πετάξει» εκτός Champions League την Μπαρτσελόνα, η οποία υποδέχεται την Μπάγερν, που έχει ήδη πάρει την πρόκριση.

Στον 4ο όμιλο όλες οι ομάδες ελπίζουν. Η Τότεναμ έχει 7 βαθμούς, η Μαρσέιγ και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας από 6 και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4. Σήμερα παίζουν η Τότεναμ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τη Μαρσέιγ.

Η αποψινή βραδιά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και το Pamestoixima.gr προσφέρει σε όλους τους αγώνες του Champions League την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για έξι παιχνίδια

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες.

Δείτε τις προσφορές για 6 σημερινά παιχνίδια του Champions League:

  • Κλαμπ Μπριζ-Πόρτο: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’–Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Ίντερ-Βικτόρια Πλζεν: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα–Να σκοράρει ο Λαουτάρο Μαρτίνες.
  • Άγιαξ-Λίβερπουλ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’–Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα–Να σκοράρει ο Μοχάμεντ Κούντους.
  • Μπαρτσελόνα-Μπάγερν: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα–Να σκοράρει ο Ανσού Φατί.
  • Νάπολι-Ρέιντζερς: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Τότεναμ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’–Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα–Να σκοράρει ο Χιουν-Μι Σον.