Προγνωστικά

Χάντικαπ στη Γερμανία, γκολ στο Νησί

Ακούστε το άρθρο

Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ δίνουν τη θέση τους στα πρωταθλήματα την Παρασκευή και μπαίνουμε σε ρυθμούς Σαββατοκύριακου. Αρκετές οι επιλογές μας και εμείς κρατάμε μία από τη Γερμανία και μία από την Αγγλία.

Σάλκε – Μάιντζ

Μπορεί η Πάντερμπορν να της έβαλε δύσκολα για ένα ημίχρονο, όταν όμως βρήκε το χώρο η Σάλκε ήταν καταιγιστική. Ανεβάζοντας ρυθμούς στην επανάληψη επιβλήθηκε με το ευρύ 5-1 και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει εικόνα έτοιμης ομάδας. Ωστόσο βρίσκει εύκολα δίχτυα, με τον κόουτς Βάγκνερ να ζητάει σοβαρότητα. Από την άλλη, η Μάιντζ έρχεται από την πρώτη φετινή της νίκη σε επίσημο παιχνίδι. «Θύμα» η Χέρτα με σκορ 2-1 και ενώ παραλίγο να πληρώσει την επιπολαιότητα της σε ένα ακόμα παιχνίδι. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και από τη στιγμή που οι «βασιλικοί μπλε» δείχνουν να το έχουν με το σκοράρισμα, θα πάμε με τον άσο. Με το απαραίτητο χάντικαπ -0,75.

Σαουθάμπτον – Μπόρνμουθ

Συνεχίζει να ικανοποιεί με την εικόνα της η Σαουθάμπτον που τρέχει αήττητο σερί τριών αγώνων. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, είχε καλή οργάνωση, μεγάλη υπομονή και κατάφερε να φύγει με το 1-0 από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Βέβαια, ο κόουτς Χάζενχουτλ τονίζει πως οι «Άγιοι» δεν έχουν σταθεροποιήσει την απόδοση τους ακόμα. Στον αντίποδα, η Μπόρνμουθ προέρχεται από τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, με σκορ 3-1 επί της Έβερτον. Αποτέλεσμα που έφερε χαμόγελα στους «τσέρις», οι οποίοι τώρα καλούνται να σπάσουν μια παράδοση 15 παιχνιδιών χωρίς νίκη στο «Σεντ Μέρις». Σε κάθε περίπτωση, δεν συνηθίζουν να κλείνονται και θεωρούμε πως για αυτό θα έχουμε ανοιχτό παιχνίδι και γκολ. Πάμε με το over 2.5.

Στο Foxbet.gr θα βρεις τα πιο ψαγμένα προγνωστικά

Όλη η επικαιρότητα