Lifestyle

Χαραλαμπίδης: «Ο προϋπολογισμός της εκπομπής στην ΕΡΤ ήταν 600.000 ευρώ κι εγώ έπαιρνα 400 ευρώ το επεισόδιο»

Ακούστε το άρθρο

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε στην ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας πως ο προϋπολογισμός της εκπομπής ήταν 600.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος λάμβανε για κάθε επεισόδιο 400 ευρώ.

«Είμαι ηθοποιός που τραγουδάει. Μέσα στην καραντίνα αποφασίσαμε να διασκευάσουμε ένα θεατρικό τραγούδι με τον Ηλία Κατελάνο. “Θυμήσου τον Σεπτέμβρη” λέγεται το τραγούδι που είχε ακουστεί το μακρινό 1968 σε μια παράσταση με την Έλλη Λαμπέτη και τον Κώστα Καρρά. Δε νομίζω ότι η φωνητική μου δεινότητα μου επιτρέπει να διεκδικήσω μια θέση τραγουδιστή, όμως δεν θα έλεγα όχι σε μια θέση τροβαδούρου. Δεν υπήρξα από τους ανθρώπους που είχα λόγο να χρησιμοποιήσω την προσωπική μου ζωή. Δεν είχα περιπετειώδη ζωή για να ενδιαφέρει τον κόσμο, δεν είμαι ο… Θανάσης Καλημέρης.

Δεν υπήρχαν πολλά καλύτερα βιογραφικά από εμένα που θα μπορούσαν να παρουσιάσουν ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Είμαι από τους παρουσιαστές τηλεπαιχνιδιών που έχουν πάρει τα λιγότερα λεφτά. Ο προϋπολογισμός της εκπομπής ήταν 600.000 ευρώ κι εγώ έπαιρνα 400 ευρώ το επεισόδιο στο “Κάθε τόπος μια ιστορία”. Δεν νομίζω ότι ταιριάζω πια στην τηλεόραση, είμαι αργός σαν ηθοποιός και ίσως να είμαι και λίγο παλιομοδίτης. Είμαι 50 ετών κι έχω την τύχη να μην ασπρίζουν τα μαλλιά μου. Σκέφτομαι να τα βάψω άσπρα γιατί όλοι νομίζουν ότι είμαι… βαψομαλλιάς», είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Όλη η επικαιρότητα