Αθλητισμός

Χαραλαμπόπουλος: «Πιστεύω ότι είναι η ώρα μου»

Ο αρχηγός της Εθνικής Νέων εξήγησε πως  η δική του φουρνιά ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο ό,τι έχτιζε τόσα χρόνια ενώ αναφέρθηκε στο μέλλον του..

Αναδείχθηκε MVP του Eurobasket Θ20, σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή κι αποχαιρέτισε τα αναπτυξιακά Εθνικά συγκροτήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ο οποίος στην επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα έκανε τον πρώτο απολογισμό, αλλά μίλησε και για το δικό του μέλλον.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Τελειώσαμε με τον καλύτερο τρόπο αυτό που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια με αυτή την παρέα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλα τα παιδιά για την καριέρα τους. Μόνο χαρά, τίποτα άλλο» εξήγησε αρχικώς ο MVP του Eurobasket Νέων και μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης και πρόσθεσε:

«Είμαστε μια γροθιά. Το δείξαμε και στα παιχνίδια ότι ο ένας βοηθά τον άλλον. Δείξαμε ότι έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα και ότι είμαστε μία πολύ καλή παρέα».

Ο Χαραλαμπόπουλος ρωτήθηκε αν υπήρχε εξαρχής ο στόχος του χρυσού μεταλλίου: «Στόχος είναι πάντα ένα μετάλλιο. Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα είναι χρυσό. Θέλαμε να τελειώσουμε τον κύκλο αυτής της ομάδας με ένα μετάλλιο». Σε ό,τι αφορά το μέλλον του, ο διεθνής φόργουορντ ανέφερε: «Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό ή σε μία ομάδα. Να παίξω και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Πιστεύω ότι είναι η ώρα μου».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Όλη η επικαιρότητα