Ηλεία

Χαράλαμπος Καραθάνος: Μια ιδιαίτερη ενημέρωση και συζήτηση με τον Δημ. Κωνσταντόπουλο

Δελτίο τύπου.
Ακούστε το άρθρο

«Η στήριξή μου στο πρόσωπό του και στον αγώνα του

για τη διεκδίκηση του δήμου ήλιδας είναι αταλάντευτη»

Ο Χαράλαμπος Καραθάνος αποτελεί μία πολυσχιδή και πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, με πολύ έντονη πολυετή δράση στην πολιτική σκηνή της χώρας αλλά όχι μόνο… Πρόκειται για έναν ξεχωριστό άνθρωπο με ιδιαίτερη μόρφωση, με δυναμισμό, μεγάλη προσφορά και οξύτατα κοινωνικά αντανακλαστικά.

Φαρμακοποιός στο επάγγελμα, κατέχοντας ίσως ένα από τα πιο γνωστά φαρμακεία στο Δήμο Περιστερίου, ενώ παράλληλα έχει διατελέσει σε  κρίσιμες και νευραλγικές θέσεις δίπλα σε υπουργούς υγείας όπως και σήμερα που είναι σύμβουλος του Υπουργού στο ιδιαίτερο γραφείο του, με τον οποίο και διατηρεί προσωπική φιλία.

Από το 2005 κατέχει τη θέση του προέδρου του Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύει την αναγνώριση που υπάρχει στο πρόσωπο του αλλά και στην ιδιαίτερη αξιοσημείωτη επίδραση που επιδεικνύει.

Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος βουλευτής και σήμερα είναι παράλληλα αναπληρωτής Βουλευτής Δυτικού Τομέα Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας.

Η δήλωση στήριξης του κ. Καραθάνου για το πρόσωπο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου έχει  ειδικότερα ως εξής:

«Η επί δεκαετίες μαχητική παρουσία του Δημήτρη με σεβασμό και διακριτικότητα και χωρίς προσωπικές διεκδικήσεις ως στέλεχος ιδιαίτερα αγαπητό με σημαντική αναγνώριση και δημοφιλία στη Νέα Δημοκρατία, είναι αναμφισβήτητη και αξιοθαύμαστη. Η σχέση μας ξεκίνησε μέσα από τη Νέα Δημοκρατία, εξελίχθηκε σε μία μακροχρόνια φιλία καθώς ο Δημήτρης είναι ένα άτομο που εκτίμησα εξαρχής και μας συνέδεσαν πολλά κοινά.

Στον Δημήτρη ξεχωρίζω την αγωνιστικότητά του, το ζήλο του για προσφορά, το ήθος του, αλλά και την ταπεινότητα και διακριτικότητα που τον χαρακτηρίζει σε όλη την πορεία της ζωής του, καθώς και τη μεγάλη αγάπη του για τον τόπο του την Ηλεία και ιδιαίτερα για το δήμο Ήλιδας, τον οποίο ήδη υπηρέτησε και ως δημοτικός σύμβουλος κατά το παρελθόν αφήνοντας έντονο το στίγμα της παρουσίας του εκφράζοντας πάντα με αντικειμενικότητα, με δυναμισμό και μαχητικότητα τις απόψεις και τις θέσεις του.

Είμαι βέβαιος ότι οι ανιδιοτελείς προθέσεις προσφοράς και αγάπης του Δημήτρη για τον τόπο του δεν αφήνουν σε κανέναν το περιθώριο αμφισβήτησης και κυρίως στους συμπολίτες του, πως αποτελούν το βασικό του κίνητρο για την επιδίωξη του και υλοποίηση των προσδοκιών του για το μέλλον του δήμου Ήλιδας ως νέος δήμαρχός της.»

Προσωπικά, αλλά και όσοι γνωρίζουμε το Δημήτρη επί δεκαετίες, πιστεύουμε από καρδιάς ότι η παρουσία του στο δήμο Ήλιδας ως νέος δήμαρχος είναι σε θέση να αλλάξει ριζικά το στάτους στο δήμο και πώς θα γίνει ένας εξαιρετικός και αποτελεσματικός δήμαρχος για τους συμπολίτες του. Η αυτοδιοίκηση σήμερα χρειάζεται επιτακτικά προσωπικότητες σαν του Δημήτρη, με όραμα, με πάθος και με όρεξη για δουλειά».

Όλη η επικαιρότητα