Χωρίς κατηγορία

«Χαραμάδα» ελπίδας για τον Τόμας Πρωτόπαπα;

tomas.jpg
Ακούστε το άρθρο

(Νεότερη ενήμερωση) Κοντά στο θαύμα για το οποίο ελπίζουμε όλοι φαίνεται πως βρίσκεται ο Τόμας Πρωτόπαπας, καθώς ο οργανισμός του δείχνει θετικά σημάδια μετά και την εντελώς νέα φαρμακευτική αγωγή που του χορηγούν από την Παρασκευή οι γιατροί του ΚΑΤ!

Οι γιατροί άλλαξαν τα φάρμακα που χορηγούνται στον 26χρονο με στόχο να προκληθεί κάποια αντίδραση στον εγκέφαλό του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πίεση στον εγκέφαλό του έχει πέσει, κάτι που γεννά ελπίδες.

Οι Αμερικανοί γιατροί που εκτίμησαν την κατάσταση του Τόμας επισήμαναν πως οι Έλληνες συνάδελφοί τους κάνουν καλή δουλειά, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο τα σχόλια εξειδικευμένου κέντρου της Αγγλίας που έχει παραλάβει τις εξετάσεις. Στο μεταξύ, η οικογένεια, η κοπέλα και οι φίλοι του ηθοποιού συνεχίζουν να στέκονται στο πλευρό του, αλλά και να τον βλέπουν από κοντά στην Εντατική, ενώ μέσω των social media πολλοί είναι εκείνοι που συνεχίζουν να εύχονται και να προσεύχονται ο Τόμας να τα καταφέρει.

Τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα είναι πολύ καθοριστικά για την πορεία της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα. Παράλληλα, με τα όσα περιμένουν να δουν οι γιατροί στο ΚΑΤ από τον ηθοποιό και από το αν θα καταφέρει τελικά να ανταποκριθεί στη φαρμακευτική αγωγή του, οι εξετάσεις έχουν σταλεί από την Πέμπτη στην Αμερική, από όπου αναμένεται κάποια πρώτη απάντηση, όπως και από γιατρούς στην Αγγλία.

Από την άλλη, η κατάσταση του Τόμας παραμένει σταθερά κρίσιμη και η οικογένεια, οι φίλοι και όλος ο κόσμος ελπίζουν σε ένα θαύμα. Μάλιστα, η οικογένεια έχει σκοπό να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και για αυτό αποφάσισε να συμβουλευτεί γιατρούς από το εξωτερικό.

Το τελικό τους πόρισμα αναμένεται να φτάσει στην οικογένεια του νεαρού ηθοποιού την Παρασκευή ή το Σάββατο.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το «FTHIS.GR», η πρώτη εκτίμηση των Αμερικανών γιατρών είναι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και για την ώρα μένουμε σε αυτό. Ωστόσο, κανένα ασφαλές συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει μέχρι να στείλουν οι ξένοι γιατροί ολοκληρωμένες τις δικές τους εκτιμήσεις.

πηγή:protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα