Categories: Γεύσεις

Charcuterie board για την τέλεια ζεστή σοκολάτα

Share

Η νέα τάση στα πλατό περιλαμβάνει όλα τα συστατικά για να απολαύσεις ένα ρόφημα κακάο.

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό charcuterie board. Αντί για τα κλασικά πλατό με τυριά και αλλαντικά, που έχεις συνηθίσει, η νέα τάση είναι τα charcuterie boards ζεστής σοκολάτας ώστε να γίνει ακόμα πιο απολαυστικό ένα ρόφημα κακάο.

Το πιο διασκεδαστικό σε ένα πλατό ζεστής σοκολάτας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες για να φτιαχτεί. Όλα έχουν να κάνουν με τις προτιμήσεις και τα αγαπημένα σου υλικά. Για το charcuterie board ζεστής σοκολάτας, βεβαιώσου ότι έχεις άφθονο κακάο. Στη συνέχεια, marshmallows, σοκολάτα, candies και κρέμα σαντιγί είναι προφανείς επιλογές που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις μια κλασική ζεστή σοκολάτα. Ωστόσο, μην αφήσεις τη διασκέδαση να σταματήσει εκεί.

Για να γίνεις πιο δημιουργική, δοκίμασε να προσθέσεις μπισκότα, chips σοκολάτας, pretzels καλυμμένα με σοκολάτα, μέντες, ακόμα και μίνι χριστουγεννιάτικα κέικ. Τώρα που λαχταρούμε όλοι τη ζεστή σοκολάτα, ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε το τέλειο charchuterie board. Οι παρακάτω εικόνες θα σου δώσουν ιδέες για να φτιάξεις το πιο απολαυστικό πλατό για τις γιορτινές ημέρες.

Πηγή: madamefigaro