Ελλάδα

Χαρδαλιάς: Διπλασιάζεται ο αριθμός των λαϊκών αγορών από την Δευτέρα

Ακούστε το άρθρο

Μέτρα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας πάντως ότι τα πάντα παραμένουν οριακά.

Τον διπλασιασμό των λαϊκών αγορών που λειτουργούν σ όλη την Ελλάδα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Συγκεκριμένα από την Δευτέρα θα λειτουργούν 222 λαϊκές αγορές.

Παράλληλα ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως οι έλεγχοι δεν χαλαρώνουν, το αντίθετο, γι αυτό και αφαιρούνται οι άδειες λειτουργίας 4 λαϊκών αγορών, που παραβίασαν τους όρους λειτουργίας.

Αναφερόμενος στην κατάσταση στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε πως κατά τους 333 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν χθες εντοπίστηκαν ακόμη 4 άτομα θετικά στον κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 25.

Ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε πάντως πως οι όροι της καραντίνας στον καταυλισμό τηρούνται, ενώ πρόσθεσε πως γίνονται έλεγχοι και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας, όπως στον Τύρναβο, τα Φάρσαλα και τους Σοφάδες.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ακόμη πως συνεχίζονται οι έλεγχοι στις εισόδους της χώρας, προσθέτοντας πως από τα 214 άτομα που έφτασαν χθες αεροπορικά, μόνον ένα ήταν θετικό στον κορονοϊό.

Τέλος ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως από την Δευτέρα και για 14 μέρες περιορίζεται η κυκλοφορία στη Νέα Πολιτεία Νέου Κορδελιού, στην ζώνη που εφάπτεται της οδού Αντώνη Τρίτση.

Δείτε τις δηλώσεις του κυρίου Χαρδαλιά:

newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα