Κύπρος Μουσική

Χατζηγιάννης: «Αποταμίευα σταγόνα – σταγόνα και έχασα τα πάντα»

Ακούστε το άρθρο

Με αναφορές όπως ”Ο σύνδεσμος εκπροσωπεί τα μεγαλύτερα θύματα της οικονομικής λαίλαπας που έπληξε τόσο την πατρίδα όσο και τους καταθέτες της Λαϊκής Τράπεζας”, ο ΣΥΚΑΛΑ κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι δεν έπραξε όσα έπρεπε για στήριξή τους.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου τόνισε ότι τώρα είναι η ώρα για τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ν’ αποφασίσει και να πράξει, εάν επιθυμεί τη στήριξη του συνδέσμου στις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

«Οι ανασφάλιστες καταθέσεις στη Λαϊκή, που κουρεύτηκαν, ανέρχονται στα 3,7 δισ., από τα οποία το 1,5 δισ. αφορά Κύπριους ανασφάλιστους πολίτες».

Παρών στη διάσκεψη και ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος έκανε λόγο για μαζικό έγκλημα:

«Είτε είμαστε καταθέτες της Λαϊκής είτε κάτοχοι αξιόγραφων είτε απλά δανειολήπτες, είμαστε θύματα του ίδιου μαζικού εγκλήματος, που αφαίρεσε από εμάς και τα παιδιά μας τίμιες και φορολογημένες αποταμιεύσεις».

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην προσωπική του εμπειρία, τονίζοντας ότι χάθηκαν αποταμιεύσεις που μαζεύτηκαν σταγόνα – σταγόνα.

Όσον αφορά τις Προεδρικές εκλογές του 2018, ο σύνδεσμος απέστειλε επιστολές προς όλους τους υποψηφίους για την προεδρία της δημοκρατίας, αναμένοντας απαντήσεις για το τι προτίθενται να πράξουν για την επίλυση του προβλήματός τους. Επίσης, στις 18 Νοεμβρίου αναμένεται να ληφθεί απόφαση για τον υποψήφιο που θα στηρίξει ο σύνδεσμος.

Πηγή: sigmalive

Όλη η επικαιρότητα