ΕΠΣ Ηλείας

ΧΑΒΑΡΙ – ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ 0-0: Τους έλειψε το γκολ, έμειναν στο μηδέν…

Στη «λευκή» ισοπαλία έμειναν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Χαβαρίου, ο τοπικός ΑΟΧ με το Κουρτέσι καθώς αμφότεροι δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα όσες ευκαιρίες δημιούργησαν. Στο 20’ ο Καρασούλας απομάκρυνε το φάουλ του Α. Κωστόπουλου και στο 35’ η κεφαλιά του Αντωνόπουλου έφυγε άουτ. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70’ οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Κουλούρη, όμως ο κεντρικός  αμυντικός και αρχηγός του ΑΠΟΚ που στα τελευταία ματς εκτελεί χρέη γκολκίπερ Π. Κωστόπουλος νίκησε από τα έντεκα βήματα τον Ρούνη. Στη συνέχεια, ο Καρασούλας νίκησε δις Κουλούρη και Α. Κωστόπουλο και στις καθυστερήσεις το φάουλ του Μαργαρώνης από πλευράς ΑΟΧ πέρασε άουτ.

Οι συνθέσεις

ΧΑΒΑΡΙ: Καρασούλας, Σπ. Μαργαρώνης, Κοκκώνης, Μπουντουβής, Χατζηγιάννης (46΄ Α. Μαργαρώνης), Καμαρινός, Χριστόπουλος (75΄ Σπυρόπουλος), Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος, Αντωνόπουλος (46΄ Γ. Μπερούκας), Ρούνης.

ΑΠΟΚ: Π. Κωστόπουλος, Φιλιππακόπουλος (80΄ Αλ. Α. Καπώνης), Γιάννης Σωτηρόπουλος, Κόστα, Δημητρουλόπουλος, Λυκουργιώτης (65΄ Κουρλός), Α. Κωστόπουλος, Αλ. Σπ. Καπώνης, Κουλούρης, Κουργιαλάς (75΄ Κόσκορης), Ντούγκας

Όλη η επικαιρότητα