ΕΠΣ Ηλείας

ΧΑΒΑΡΙ –ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΙΩΝ 1-5: Σταυρούλιας και Καράμπελας μετέτρεψαν το ντέρμπι σε θρίαμβο!

Ακούστε το άρθρο

Από το πρώτο ημίχρονο «καθάρισε» τον αγώνα με το Χάβαρι ο Ολυμπιακός Σαβαλίων που επικράτησε πολύ εύκολα με 5-1.Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους που βρέθηκαν σε άσχημη ημέρα και παρέμειναν σε τροχιά τετράδας. Μόλις στο 2′ ο Σταυρούλιας άνοιξε το σκορ όταν ξέφυγε από τους αμυντικούς και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 ενώ ο ίδιος στο 13′ σημείωσε το 0-2 με πλασέ πληγώνοντας δις την παλιά του ομάδα. Στο 19′ μετά από κακή συνεννόηση της άμυνας Κουτσαβίτη, ο Καράμπελας τσίμπησε τη μπάλα με το κεφάλι και έκανε το 0-3, ενώ στο 24′ τα Σαβάλια έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, αφού ο Σταυρούλιας πέρασε την μπάλα στον Καράμπελα, που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-4. Κατόπιν ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αλλά τα Σαβάλια πέτυχαν και άλλο γκολ στο 78′ με πλασέ του Γεωργίου για να γράψουν το 0-5. Το μόνο που κατάφερε το Χάβαρι ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 84′ με κεφαλιά του Κυριαζή μετά από κόρνερ.

Οι συνθέσεις

ΧΑΒΑΡΙ: Κουτσαβίτης, Μπουντουβής, Κοκκκώνης (27′ Χατζηγιάννης), Ρούνης (70′ Α. Μαργαρώνης), Μπελεκούκιας, Καμαρινός, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος (27′ Κυριαζής), Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος (78′ Σπυρόπουλος), Σπ.Μαργαρώνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόλλιας, Σαββανίδης, Μ.Μαρκόπουλος, Χοτζάι, Κολτσίδας (60′ Λαμπρόπουλος) , Γεωργίου, Χ. Μαρκόπουλος, Καράμπελας (70′ Καλουτάς), Χ. Μπουγονικολός (77′ Κανάνι), Κ. Τσακοπιάκος, Σταυρούλιας (79′ Κάσσας)

Όλη η επικαιρότητα