Ηλεία

Χάβαρι: Βρέθηκε κάτω από τις ρόδες… του οχήματος του!

Ο 55χρονος υπέστη κατάγματα σε αρκετά σημεία του σώματός του.
Ακούστε το άρθρο

Μια στιγμή αρκεί για να γίνει το κακό. Μια παράληψη είναι αρκετή για να προκαλέσει κάποιο τραυματισμό….

Μια τέτοια στιγμή συνέβη και το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο Χάβαρι του δήμου Ήλιδας, όταν ένας άνδρας ξέχασε να «δέσει καλά» το αυτοκίνητό του και στην προσπάθεια να το σταματήσει τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος πήγε σπίτι του για να πάρει πράγματα που είχε ξεχάσει, ωστόσο όπως φαίνεται δεν είχε σηκώσει όσο έπρεπε το χειρόφρενο στο όχημά του. Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να κυλήσει στον δρόμο.

Άμεσα ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και χωρίς δεύτερη σκέψη προσπάθησε να ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου του με τα χέρια του. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ήταν δυνατό, με τον άτυχο άνδρα μετά από λίγο να παρασύρεται από το όχημα και να βρίσκεται κάτω από τις ρόδες του. Ως συνέπεια αυτής της ενέργειάς του, ο 55χρονος υπέστη κατάγματα σε αρκετά σημεία του σώματός του.

Άμεσα βρέθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον διακόμισε στο Νοσοκομείο του Πύργου προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.

Όλη η επικαιρότητα