Ηλεία

Χαβαρόβρυση: Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στην βραδιά για τη στήριξη του 16χρονου Παναγιώτη

Ακούστε το άρθρο

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε το Σάββατο στο ‘Κτήμα Αγράμπελις’ στη Χαβαρόβρυση, στην βραδιά που διοργανώθηκε για τη στήριξη του 16χρονου Παναγιώτη Κούφη από την Οινόη.

Συγχωριανοί του και πολλοί Αμαλιαδίτες, περισσότερα από 500 άτομα, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που έγινε για να βοηθηθεί οικονομικά ο Παναγιώτης, προκειμένου να ανταποκριθεί στα τεράστια έξοδα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν μετά από τροχαίο που είχε πριν από ένα χρόνο περίπου.

Η αίθουσα αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τον κόσμο και κυρίως την αγάπη προς τον 16χρονο, ο οποίος ήταν εκεί και τους ευχαρίστησε όλους για τη στήριξή τους.

Το κατάστημα διατέθηκε δωρεάν, το ίδιο και το φαγητό και το κρασί, ενώ κρέατα προσέφεραν και συγχωριανοί του 16χρονου, έτσι ώστε όλα τα έσοδα να διατεθούν για τον Παναγιώτη.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ορχήστρα, που παρουσίασε πρόγραμμα με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια και πραγματικά ήταν μια βραδιά γιορτινή που έγινε για ένα ιερό σκοπό και αυτό είναι που τους ικανοποίησε όλους. Γιατί ο Παναγιώτης τους χρειάζεται όλους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Μεταξύ αυτών που παρευρέθηκαν και ο αντιδήμαρχος Ήλιδας Γιώργος Ζάρρας, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μάκης Παπαγιαννόπουλος και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Ντακούλιας.

Όλη η επικαιρότητα