Αθλητισμός

Χάβερτς: «Πληρώνω εγώ αν χρειαστεί για τα εκτός έδρας ταξίδια, το σημαντικό είναι να είμαστε στο γήπεδο»

Ο Κάι Χάβερτς ξεκαθάρισε πως αν δει ότι η Τσέλσι τα βρίσκει σκούρα για τις μετακινήσεις της, θα βάλει κι απ' την τσέπη του για να βρεθεί η ομάδα στο γήπεδο! «Στον κόσμο υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα από το αν ταξιδέψουμε με το λεωφορείο» σχολίασε
Ακούστε το άρθρο

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει αύριο το βράδυ στη Γαλλία τη Λιλ για τους 16 του Champions League, αλλά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Τόμας Τούχελ και Κάι Χάβερτς πολύ μεγάλο μέρος των δηλώσεων τους απασχόλησε η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μετά τις κυρώσεις που έχει επιβάλλει η βρετανική κυβέρνηση στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Ο Γερμανός επιθετικός, που έχει χαρίσει στην Τσέλσι τους δύο τελευταίους τίτλους της (ήταν ο σκόρερ στον περσινό τελικό του Champions League και πριν από ένα μήνα στον τελικό του παγκόσμιου συλλόγων) παραδέχθηκε ότι όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα προσπαθούν να μείνουν συγεκντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους αν και αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο, ενώ τάχθηκε ξεκάθαρα κατά του πολέμου.

Λίγο πριν το φινάλε των δηλώσεων του κι ενώ είχε ήδη γίνει γνωστό ότι λόγω των περιορισμών η Τσέλσι θα ταξιδέψει με λεωφορείο ως το Μίντλεσμπρο το ερχόμενο Σάββατο για τον αγώνα Κυπέλλου (οι εκτιμήσεις κάνουν λογο για ταξίδι 10 ωρών), ρωτήθηκε για το αν οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να πάρουν πρωτοβουλίες για να διευκολύνουν την ομάδα σε ζητήματα όπως τα περιορισμένα κόστη στα εκτός έδρας ταξίδια με τον νεαρό επιθετικό να χαμογελά πριν δώσει την απάντηση του.

«Αυτό δεν είναι πρόβλημα… Πραγματικά δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερα θέμα. Το σημαντικό είναι να μπορούμε να είμαστε στο γήπεδο και να αγωνιζόμαστε κι αν χρειαστεί θα βάλω εγώ τα χρήματα», είπε ο Χάβερτς και συμπλήρωσε με νόημα:

«Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρές καταστάσεις και ζητήματα στον κόσμο από το αν θα ταξιδέψουμε εμείς με αεροπλάνο ή λεωφορείο για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Πάντως σας ξαναλέω εφόσον χρειαστεί εγώ θα πληρώσω τα έξοδα».

Όλη η επικαιρότητα