Ηλεία Πολιτική

Χαιρετισμός Αυγερινοπούλου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Συνδέσμου των εν Αθήναις Πυργίων»

Ακούστε το άρθρο

«Αγαπημένοι μου συμπατριώτες,

θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Απουσιάζω σήμερα από αυτή την σημαντική, ετήσια συνάντησή μας για λόγους υγείας.
Παρ’ όλ’ αυτά η σκέψη μου είναι πάντα στον Πύργο. Θα ήθελα να σάς ενημερώσω ότι ήδη προωθώ την ολοκλήρωση του ΣΧΟΟΑΠ της πόλης του Πύργου, την ολοκλήρωση των σχολικών κτιρίων στην πόλη μας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος την απορρύπανση στο Ποτόκι, τον επαναπλημμυρισμό μέρους της λίμνης Μουριάς και την τουριστική ενίσχυση των υπηρεσιών του Πύργου, προέχοντος του Νοσοκομείου του Πύργου, ώστε να απολαμβάνουν και οι κάτοικοί του την ποιότητα ζωής που τούς αξίζει.
Βασική πολιτική προτεραιότητα είναι η ταχεία ολοκλήρωση του οδικού άξονα Πάτρα-Πύργος προς το σκοπό της οποίας είμαι σε συνεχή επικοινωνία τόσο με το Υπουργείο Υποδομών όσο και με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το έργο της Ολυμπίας Οδού είναι έργο που σχεδίασε η Νέα Δημοκρατία και η Νέα Δημοκρατία θα το υλοποιήσει.

Τέλος, προτείνω μαζί με το πάντα άξιο και δραστήριο «Σύνδεσμο των εν Αθήναις Πυργίων» να οργανώσουμε επόμενη δράση μέσα στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, με στόχο την προβολή της πόλης του Πύργου μέσα από την συμβολή του στην Ελληνική Επανάσταση και την μελλοντική προοπτική του.

Σάς ευχαριστώ
Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου
Βουλευτής Νομού Ηλείας Νέας Δημοκρατίας.»

Όλη η επικαιρότητα