Ελλάδα

Χήρα πιλότου στη μοιραία πτήση: Είχε ένα άσχημο προαίσθημα, ίσως κάτι να ήξερε εσωτερικά

Η χήρα του άτυχου πιλότου που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα με την πτώση του ελικοπτέρου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρου και Γαλατά συγκλονίζει με τα λόγια της για τον εκλιπόντα σύζυγό της.

Συντετριμμένη η χήρα του άτυχου πιλότου μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι ο άνδρας της λίγο πριν χάσει την ζωή του κατά την διάρκεια της μοιραίας πτήσης με το ελικόπτερο σαν να είχε διαισθανθεί το κακό που θα συνέβαινε.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Απλά ο τρόπος εκ των υστέρων με τον οποίο αντιληφθήκαμε ότι μας είχε χαιρετήσει όλους με τις φωτογραφίες που είχε στείλει σε όλους μας πριν την πτήση ίσως κάτι εσωτερικά εκείνος να ήξερες. Δεν ξέρω δεν ξέρω τι να σας πω».

Μιλώντας για τον άνδρα της τόνισε: «Του άξιζαν τα καλύτερα. Δεν υπήρχε πιλότος τέτοιος. Δεν υπήρχε πιλότος σαν και αυτόν. Να έχει πετάξει με τα πάντα, με τα πάντα. Να έχει εκπαιδεύσει τόσο κόσμο. Δεν υπήρχε, δεν του άξιζε αυτό. Θα μου λείψει ο άνθρωπος που ήταν ό,τι εξαιρετικότερο έχω γνωρίσει στη ζωή μου, ο άνδρας που είχε ένα λόγο που δεν έχουν πλέον οι άνδρες, ό,τι και να πω είναι τόσο λίγο για αυτόν τον άνθρωπο. Βοηθούσε όλο τον κόσμο, ό,τι περνούσε από το χέρι του το έκανε για όλους».

Σχετικά με την επικινδυνότητα του σημείου και τα καλώδια της ΔΕΗ είπε: «Αυτό φυσικά το γνώριζε από πάρα πολύ παλιά, ήταν εκπαιδευτής χρόνια και γνώριζε πολύ καλά όλα τα σημεία. Εκπαίδευε χρόνια κόσμο και το σημείο το γνώριζε πάρα πολύ καλά».

Ενώ μίλησε και για τα καλώδια σχολιάζοντας ότι «τοποθετήθηκαν και πάλι στο ίδιο σημείο. Αν δεν υπάρχει κατάλληλη σήμανση, ό,τι να λέμε τώρα θα είναι λόγια. Και γιατί να μην είναι υποθαλάσσιο θα ήταν πιο σωστό, είναι τόσο μικρή η απόσταση. Κανείς δεν έχει ευθύνη για τίποτα, εγώ αυτό ξέρω. Όπως πάντα σε αυτή τη χώρα. Για αυτό και κάθε τόσο θα έχουμε κάποιο θύμα. Κάποιος θα χάνει τη ζωή του είτε στο δρόμο, είτε στον αέρα, είτε στη θάλασσα».

via

Όλη η επικαιρότητα