Ελλάδα

Χώρισε γνωστός Έλληνας βουλευτής

Δρόμους χωριστούς μετά από δυο χρόνια σχέσης φαίνεται πως τραβούν ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης και η Σία Πάστρα. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί λίγο μετά το χωρισμό του βουλευτή με την πρώην σύζυγό του, ερωτεύτηκαν, αλλά τώρα φαίνεται πως η σχέση τους έκανε τον κύκλο της και οι δυο τους χώρισαν ήρεμα και πολιτισμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret των Παραπολιτικών.

Το πρώην ζευγάρι δε έκρυψε ποτέ τον έρωτά του, αλλά προσπαθούσε να κρατά πάντα χαμηλό προφίλ στη σχέση του. Οι κοινές εμφανίσεις όμως και οι φωτογραφίες στα social media πρόδιδαν το τρυφερό ειδύλλιο. Το τελευταίο διάστημα, όμως, σύννεφα εμφανίστηκαν στη σχέση τους και το τέλος δεν άργησε να έρθει.

Το καλοκαίρι, μάλιστα, ο Μάριος Γεωργιάδης έκανε διακοπές μόνο με τους φίλους του στην Τήνο, ενώ βρέθηκε και μαζί με τον Βασίλη Λεβέντη στη Ζάκυνθο για τον εορτασμό του Αγίου Διονυσίου, χωρίς της Σία.

Προς το παρόν, κανείς από τους δυο δεν έχει αναφερθεί στο χωρισμό, αν και έχουν πάψει πια να συνδέονται στα social media, ενώ πηγές από το περιβάλλον του βουλευτή, θέλουν το χωρισμό του ζευγαριού να ήταν βελούδινος, με τον Μάριο Γεωργιάδη να έχει αφοσιωθεί αυτήν την περίοδο στα πολιτικά του καθήκοντα,αλλά και στα δυο παιδιά του: την Αναστασία – Μαρίνα και τον Στέλιο – Βασίλη στα οποία έχει και μεγάλη αδυναμία.

Πηγή: tlife

Όλη η επικαιρότητα