WEB tv Κόσμος

Χώρισε την «πιο καυτή παρουσιάστρια καιρού στον κόσμο» για να αφοσιωθεί στα video games [ΒΙΝΤΕΟ]

Ακούστε το άρθρο

Ο Ντάγκλας Μάρτιν, γνωστός στο χώρο του ως «FaZe Censor» είναι επαγγελματίας gamer. Επειδή η φετινή χρονιά δεν είναι και η καλύτερη για την καριέρα του, καθώς έχει μείνει πίσω στο αγαπημένο του παιχνίδι, ενώ άλλαξε και ομάδα, αποφάσισε να χωρίσει τη φίλη του, ώστε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα video games.

Η φίλη του από την άλλη δεν είναι όποια κι όποια. Είναι η Μεξικανή Γιανέτ Γκαρσία, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η «πιο καυτή παρουσιάστρια καιρού στον κόσμο». Ένα καλλίγραμμο μοντέλο με εντυπωσιακές αναλογίες που παρουσιάζει τον καιρό στον τηλεοπτικό σταθμό  Televisa Monterry του Μεξικό.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έγινε ακόμα πιο γνωστή καθώς υποστήριζε φανατικά την ομάδα της πατρίδας της, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

«Δεν έχω χρόνο για την κοπέλα μου» ανέφερε ο 23χρονος gamer στο YouTube ανακοινώνοντας το χωρισμό τους.

Η Γκαρσία από την πλευρά της με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο twitter ανέφερε πως είναι συντετριμμένη, αλλά στη συνέχεια ευχαρίστησε τους ακολούθους της για την υποστήριξη με μια φωτογραφία στην οποία επιδεικνύει την διάσημη πίσω όψη της.

Και οι δύο είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την Γκαρσία να αριθμεί 6,5 εκατομμύρια followers στο Instagram και 480.000 συνδρομητές στο YouTube. O Μάρτιν από την πλευρά του έχει 6,5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube…

ΠΗΓΗ: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα