Lifestyle

Χωρισμός λίγο πριν το γάμο με ανιψιό πρώην υπουργού

Ακούστε το άρθρο

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο ανιψιός του πρώην βουλευτή της Ν.Δ Μιχάλη Λιάπη, Κωνσταντίνος Λιάπης, αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας ξαφνιάζοντας φίλους και γνωστούς που τους περίμεναν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ ποτέ δεν μιλούσα για τα προσωπικά μου, οπότε λίγοι ήξεραν ότι θα παντρευόμουν, λίγοι ήξεραν ότι χώρισα. Τελοσπάντων, τώρα έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε, δεν ήταν κάτι που έγινε σήμερα, απλά σήμερα μαθεύτηκε.


Η όμορφη παρουσιάστρια και ο ανιψιός του πρώην βουλευτή της Ν.Δ Μιχάλη Λιάπη, Κωνσταντίνος Λιάπης, αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας.

Η ζωή συνεχίζεται. Θέλω να πω ότι όλα είναι μέσα στη ζωή. Αυτά συμβαίνουν. Συμβαίνουν και σε ανθρώπους που είναι παντρεμένοι και έχουν δυο παιδιά. Σημασία έχει ότι υπάρχει μια πολύ ωραία ανάμνηση και σέβεσαι και συνεχίζεις να σέβεσαι τον άνθρωπο με τον οποίο πέρασες 8 χρόνια από τη ζωή σου και συνεχίζεις να τον αγαπάς. Ήταν κοινή απόφαση και έχουμε μια καλή σχέση» δήλωσε η Φλορίντα.

Πηγή: zappit.gr

Όλη η επικαιρότητα