ΕΠΣ Ηλείας

Χρ.Αγγελόπουλος: Παίζουμε για τη φανέλα και το χωριό μας!»

Αντικείμενο συζήτησης  στα ποδοσφαιρικά στέκια της Ηλείας , για  τη μεγάλη νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο  Ενιπέα Λατζοίου, έγινε χθες η «νεοφώτιστη» Ολυμπιάδα  Γουμέρου, και ο τεχνικός της Χρήστος  Αγγελόπουλος!  

Σίγουρα μια πολύ μεγάλη και ξεχωριστή επιτυχία, για μια ομάδα που μαζεύτηκε… στο παρά – πέντε, καθώς  σε κάποια φάση, αμφισβητήθηκε ακόμα και η συμμετοχή της στην Α1!

Σήμερα  λοιπόν καλεσμένος  στην «Πατρίς σπορ», είναι ο προπονητής της 23 ης  αγωνιστικής, Χρήστος   Αγγελόπουλος , ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις  μας!

Για  την πορεία  της Ολυμπιάδας έως τώρα: 

«Σε γενικές  γραμμές  θα σας έλεγα  πως είμαστε ικανοποιημένοι! Αν  είχαμε ξεκινήσει καλά και στον α΄ γύρο, τώρα θα μιλούσαμε για μια πολύ καλή πορεία! Όμως από τη μια αργήσαμε να ξεκινήσουμε, από την άλλη η απουσία στο ξεκίνημα κάποιων παικτών έχοντας μόλις  12 παίκτες ρόστερ, μας έφεραν πίσω, συν την απειρία των παιδιών  για ένα τέτοιο πρωτάθλημα! Όμως στον β΄ γύρο  ενισχυθήκαμε με κάποια παιδιά, και η ομάδα μαζεύτηκε, έχοντας τώρα ένα  ρόστερ  15 – 16 παικτών, και σιγά – σιγά παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα «έδεσε», και ανεβήκαμε, κοιτάζοντας πλέον όλες τις ομάδες στα ίσια. Ας μην ξεχνάτε άλλωστε ότι το 90% των παικτών  της Ολυμπιάδας είναι ντόπια παιδιά, μικρής ηλικίας που παίζουν για τη φανέλα και το χωριό τους.»!

Για τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Ενιπέα : 

«Διεξήχθη ένα πολύ όμορφο ματς, σε άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, κάτι που είναι και το βασικό. Εμείς είχαμε πει μετά  το ματς κυπέλλου με τον Αίαντα, ότι πρέπει να πάρουμε όλα τα εντός έδρας ματς , αν θέλουμε να είμαστε έστω στα πλει – οφ παραμονής, ξεκινώντας από τον Ενιπέα! Αυτό και κάναμε, παίζοντας με ψυχή και πάθος, αφού πρώτα εξουδετερώσαμε κάποιους παίκτες «κλειδιά»…  του Ενιπέα! Βλέποντας λοιπόν το ματς  ως τελικό, παίξαμε δυνατά, όχι όμως αντιαθλητικά, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας, και επιπλέον να αποδείξουμε ότι δεν  ήμασταν στον α΄ γύρο ομάδα για πέντε γκολ!!!».

Πως  βλέπεις τη συνέχεια και τη «μάχη» για τα πλέει – οφ παραμονής :

«Απομένουν ακόμα  7  αγωνιστικές, και η κατάσταση έχει μπλέξει ακόμα περισσότερο! Σίγουρα  η αποστολή μας είναι δύσκολη. Όμως έχουμε αποδείξει έως τώρα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, κάνοντας ταμείο στο τέλος! Το μόνο που φοβόμαστε είναι μήπως και μας βγει η κούραση, λόγω και της συμμετοχής μας στο κύπελλο της ΕΠΣΗ(είμαστε ως γνωστό στους 4). Όμως  εδώ που φτάσαμε θα παλέψουμε… σε δυο «ταμπλό». Άλλωστε εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε τα ματς στα γήπεδα και όχι στις δημόσιες σχέσεις ,  και εκεί  θα παλέψουμε έως το τέλος, κοιτάζοντας όλες τις ομάδες στα μάτια. Και να πέσουμε… , θα πέσουμε με ψηλά  το κεφάλι! Πάντως όποια ομάδα πάρει το πλεονέκτημα της έδρας, στο τέλος θα σωθεί»!

Που πιστεύεις ότι θα κριθεί η άνοδος στη Γ΄ εθνική: 

« Νομίζω  στην διάρκεια που θα έχει η κάθε ομάδα, στην ποιότητα του ρόστερ της , καθώς και στην εμπειρία των παικτών της! Για το λόγο αυτό δίνω ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Ξενοφώντα Κρεστένων για άνοδο στη Γ΄ εθνική. Χωρίς  αυτό να σημαίνει ότι αποκλείω παντελώς τον Ενιπέα. Σε ότι αφορά τις άλλες δυο θέσεις  των πλει – οφ ανόδου, νομίζω πως θα τις διεκδικήσουν με τη σειρά που τις αναφέρω, Σαβάλια, Ζαχάρω, Δόξα και Αλφειός!».

Όλη η επικαιρότητα