Ηλεία Πολιτισμός

Χρ. Χάσα… και «καλλιτέχνες του κόσμου»

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ MEGART ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ 

Στην ομαδική έκθεση ζωγραφικής: «Artists Of The World», την οποία διοργανώνει η Γκαλερί MegArt στην Αθήνα, επιλέχθηκε να συμμετέχει ο ζωγράφος Χρίστο Ντεφρίμ Χάσα από την Αμαλιάδα.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 20 Ιουλίου και ήδη ο κ. Χάσα έχει ετοιμάσει το έργο που θα εκθέσει. Στην έκθεση αυτή θα παρουσιαστούν έργα ζωγραφικής, αγιογραφίας, φωτογραφίας, κολλάζ, ψηφιδωτού, εικαστικού κοσμήματος, γλυπτικής κ.α. και στόχο έχει την ανάδειξη έργων, αλλά και του ταλέντου εικαστικών και καλλιτεχνών που αφήνουν το δικό τους «αποτύπωμα» μέσα από την έκφραση.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που επιλέχθηκα να συμμετάσχω σε αυτή την έκθεση. Είναι και προσωπική ικανοποίηση για την προσπάθεια που κάνω όλα αυτά τα χρόνια στην ζωγραφική μέσα από την δουλειά μου στα Τμήματα Ζωγραφικής Ενηλίκων και Ανηλίκων σε Αμαλιάδα και Παλαιοχώρι,  αλλά γιατί μέσα από αυτές τις συμμετοχές φαίνεται και η Αμαλιάδα, την οποία αναφέρω ως μια από τις δύο μου πατρίδες.

Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την εμπιστοσύνη και την στήριξη και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους καλλιτέχνες», δήλωσε ο κ. Χάσα.

Στην έκθεση αναμένεται να συμμετάσχουν 26 περίπου καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα.

Τις προηγούμενες μέρες ολοκληρώθηκαν και τα μαθήματα στα Τμήματα Ζωγραφικής Αμαλιάδας και Παλαιοχωρίου. Έτσι «έπεσαν» οι τελευταίες πινελιές για την φετινή χρονιά, που διακόπηκε νωρίς και απρόσμενα λόγω του κορονοϊού, με την ευχή από το φθινόπωρο τα μέλη των τμημάτων να επιστρέψουν με όρεξη και μεράκι για ζωγραφική και δημιουργία…

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γιατί αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε τον Μάρτιο λόγω κορονοιού, όμως υπήρχε συνεχής επικοινωνία με τους μαθητές, οι οποίοι δούλευαν από το σπίτι και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για όλους μας.

Εύχομαι από το φθινόπωρο να ξανασυναντηθούμε όλοι και να υποδεχτούμε και νέα μέλη στα τμήματα μας, για να εκφραστούμε δημιουργικά μέσα από την ζωγραφική», είπε ο κ. Χάσα.

Όλη η επικαιρότητα