Γ Εθνική

Χρ. Παρασκευόπουλος (ΠΑΟΒ): «Κρατάμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς»

Για την πολύ σημαντική νίκη - ανάσα της ομάδας - του μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΒ.

Για την πολύ σημαντική νίκη – ανάσα της ομάδας του, που τον ανεβάζει βαθμολογικά ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος, μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Χρ. Παρασκευόπουλος!

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς που πήγε στη δύναμη με πολλά νεύρα από την ομάδα μου, λόγω του άγχους των βαθμών. Εδώ που φτάσαμε, κάθε ματςείναι καιέναςτελικός, επειδή υποβιβάζονται από τον όμιλο μας, έξι ομάδες. Κρατάμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και προχωράμε, κοιτάζοντας το επόμενο ματς στο Μελιγαλά μετο Διαβολίτσι.

Άλλωστε κάθε ματς είναι ξεχωριστό και σημαντικό πλέον στη Γ΄εθνική, καθώς έχουμε απολέσει πολλούς βαθμούς, έχοντας αδικήσει πρώτα την ομάδα μας, αλλά καιτουςεαυτούς μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια νέα ομάδα, και χρειάζεται υπομονή. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη, και να συνεχίσουμε ανάλογα, καθώς έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία.

Η συνέχεια όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολη, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, και θα είναι καλύτερη, συν τις όποιες κινήσεις κάνει το Δ.Σ. του ΠΑΟΒ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου»

Όλη η επικαιρότητα