Γ Εθνική

Χρ. Παρασκευόπουλος (Προπονητής ΠΑΟ Βάρδας): «Πρέπει να αφήσουµε γρήγορα πίσω µας το παιχνίδι µε τον Ναυπακτιακό»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Χρήστος Παρασκευόπουλος μίλησε για το παιχνίδι στη Ναύπακτο.
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τους τραυματίες Μπίσα, Πυρρή και Θωμά, και τον Κουλούρη να τραυματίζεται πολύ νωρίς στο ματς και να αντικαθίσταται, ο ΠΑΟΒ ηττήθηκε από τον Ναυπακτιακό Αστέρα με 1-0 και πλέον βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ την Κυριακή έχει ένα ακόμα δύσκολο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Χρήστος Παρασκευόπουλος μίλησε για το παιχνίδι στη Ναύπακτο αλλά και την συνέχεια τονίζοντας τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι που πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας πολύ γρήγορα. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα, πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι με δύο τρεις ποδοσφαιριστές με κορρωνοϊό και τους υπόλοιπους με ίωση και προέκυψε ένα ακόμα στο ξεκίνημα με τον Κουλούρη ενώ και ο ποδοσφαιριστής που τον αντικατέστησε ήταν άρρωστος.

Ήμασταν πάρα πολύ νωθροί, έπαιξαν γύρω στα 8 με 9 παιδιά γεννημένα το 2003 και προσπαθήσαμε να κλείσουμε όσο μπορούμε τους διαδρόμους και να παιχτεί ένα παιχνίδι ώστε να μπορέσουμε να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους κινδύνους. Δεν τα καταφέραμε, δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και το παιχνίδι κύλησε όπως κύλησε. Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας και περιμένουμε από τους παίκτες να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι όσο πιο καλύτεροι γίνεται»

Όλη η επικαιρότητα