Lifestyle Ποδόσφαιρο

Christiano Ronaldo: Αρραβωνιάστηκε την καλλονή σύντροφό του

Ακούστε το άρθρο

Μετά από δύο χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει μαζί ένα υγιέστατο κοριτσάκι φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο Christiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής αποφάσισε πως η Georgina είναι η γυναίκα που θέλει να περάσει μαζί της το υπόλοιπο της ζωής του και της έκανε πρόταση γάμου.

Η Georgina ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram με το χέρι της και το δαχτυλίδι που φοράει είναι ίδιο με αυτό που φοράει ο Christiano. Σύμφωνα με πηγή της «Daily Mail» πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα τις πρόβες νυφικού η Georgina αφού το ζευγάρι θέλει ο γάμος τους να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Η γνωριμία του ερωτευμένου ζευγαριού έγινε στην Μαδρίτη σε ένα από τα καταστήματα του οίκου Gucci όπου η Georgina εργαζόταν ως πωλήτρια. Η εντυπωσιακή Georgina στηρίζει σε κάθε του βήμα τον σύντροφο της, ειδικά τώρα που ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει κατηγορηθεί για βιασμό από το μοντέλο Kathryn Mayorga. O Christiano βέβαια έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και η υπόθεση αναμένεται να δικαστεί.

O Christiano εκτός από την μικρή Alana Martina που έχει αποκτήσει με την Georgina έχει έναν γιο από μια προηγούμενη σχέση του και έχει αποκτήσει και άλλα δύο παιδάκια που είναι δίδυμα με παρένθετη μητέρα. Οι έξι τους έχουν μετακομίσει στην Ιταλία λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Christiano αφού πήρε μεταγραφή στην ομάδα Juventus.

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα