Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: Ατέλειωτο καλοκαίρι στον Άγιο Δομίνικο

Ακούστε το άρθρο

Ναι, η Χριστίνα Μπόμπα είναι ακόμη στον Άγιο Δομίνικο! Η μελαχρινή καλλονή ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της λίγο νωρίτερα από τους υπόλοιπους και τις τελευταίες εβδομάδες απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα της εξωτικής Καραϊβικής. Βέβαια, ο λόγος που μένει τόσο καιρό εκεί είναι φυσικά ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης! Η Χριστίνα δεν μπορεί να ζήσει μακριά από τον άντρα της και γι’ αυτό καθυστερεί την επιστροφή της στην Αθήνα. Οι δυο τους δοκίμασαν τον «γάμο εξ’ αποστάσεως» για λίγο αλλά τελικά προτιμούν να είναι στο ίδιο μέρος και να ξυπνούν και να κοιμούνται μαζί.

Μάλιστα, η όμορφη influencer και ο παρουσιαστής του Survivor γιόρτασαν εκεί το Πάσχα μαζί με τους Έλληνες συνεργάτες του Σάκη και προσπάθησαν να φέρουν τα ελληνικά έθιμα στην Δομινικανή Δημοκρατία! Η Χριστίνα Μπόμπα συνεχίζει να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές είτε στην παραλία είτε στη πισίνα του σπιτιού τους, διαβάζοντας βιβλία, βλέποντας σειρές και κάνοντας την αγαπημένη της γιόγκα. Μαζί της έχει φέρει και το laptop της, για να κανονίζει από το μπαλκόνι της όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Δες νέες φωτογραφίες από την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο:

Η Χριστίνα Μπόμπα λατρεύει τα κοσμήματα και έτσι… αποφάσισε να κλέψει το «κολιέ της ασυλίας» από το Survivor! Εδώ και λίγες ώρες, το ζεύγος Τανιμανίδη ταξίδεψε στο Miami για… νέες περιπέτειες!

Όλη η επικαιρότητα