Categories: Lifestyle

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Είμαι η προηγούμενη σχέση του τύπου που την σκότωσε» – Το σοκαριστικό μήνυμα στην ηθοποιό

Share

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» είχε μιλήσει για την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ», που πρωταγωνιστούσε και αναφέρεται τις τοξικές, κακοποιητικές σχέσεις, ενώ ανέφερε ένα μήνυμα που τη σόκαρε.

Το μήνυμα που σόκαρε την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Μάλιστα, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε κι ένα μήνυμα που έλαβε στα social media και πραγματικά την σόκαρε, υπογραμμίζοντας «έλαβα άπειρα μηνύματα… Άπειρα μηνύματα και εκεί μου βγήκε εμένα το συναίσθημα, μετά μου βγήκε εμένα. Σε σχέση με τα 800 μηνύματα που έλαβα από γυναίκες, τα δυο τρία να ήταν από άνδρες. Ένα μήνυμα που ήταν λίγο συγκλονιστικό, πω πω πω Παναγία μου, ήταν για αυτό το περιστατικό που είχε γίνει στη Ρόδο. Και μου λέει μια κοπέλα, «εγώ είμαι η προηγούμενη σχέση του τύπου που σκότωσε και πρόλαβα να φύγω». Μου λέει, «είχα πάρει μέτρα και πρόλαβα να φύγω». Το οποίο μήνυμα αυτό ήταν συγκλονιστικό».

Η προσωπική εμπειρία της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη σε κακοποιητική σχέση

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη επεσήμανε «έχει συμβεί και σε μένα βίαιο περιστατικό σε σχέση, αλλά χωρίς να φαίνεται τόσο πολύ. Δεν ήταν τόσο καθαρό» και καταλήγει «υπάρχει βία στους ανθρώπους. Όλοι έχουμε βία. Δηλαδή υπάρχουν πολλές τοξικές σχέσεις που αν είσαι απ’ έξω, είτε παρατηρητής, είτε το έχεις βιώσει εσύ, αλλά έχεις πάρει απόσταση, σου είναι πια καθαρό ότι είναι κακοποιητικό. Είναι πολύ βαθύ το πρόβλημα».