Lifestyle Smile

Χριστίνα Μπόμπα: Απαντά σε ερώτηση για τις ραγάδες στην κοιλιά της με μια φωτογραφία

Η Χριστίνα Μπόμπα, λοιπόν, η οποία επιθυμεί να διατηρεί άμεση επικοινωνία με τους ακολούθους της, έκανε για ακόμα μία φορά ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε διάφορες απορίες των διαδικτυακών της φίλων
Ακούστε το άρθρο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Χριστίνα Μπόμπα μιλάει με ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές για τις αλλαγές που έχει δει στο σώμα της μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της – και τις οποίες αγκαλιάζει με αγάπη, ακολουθώντας τον δρόμο της αυτοαποδοχής και του self-love.

Η Χριστίνα Μπόμπα, λοιπόν, η οποία επιθυμεί να διατηρεί άμεση επικοινωνία με τους ακολούθους της, έκανε για ακόμα μία φορά ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε διάφορες απορίες των διαδικτυακών της φίλων. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε, ήταν και αυτή αναφορικά με τις ραγάδες που απέκτησε στην εγκυμοσύνη της και οι οποίες απασχολούν αρκετές μαμάδες. Αλλά και αρκετές γυναίκες, γενικότερα.

Η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει τις ραγάδες που απέκτησε στην κοιλιά από την εγκυμοσύνη της
«Τι έκανες με τις ραγάδες;», ήταν η ερώτηση του follower της και η Χριστίνα Μπόμπα έδωσε την πιο ειλικρινή απάντησή της, συνοδεύοντάς την με μία ακόμα πιο ειλικρινή φωτογραφία. «Ακόμα είναι εδώ», απάντησε η ίδια επισυνάπτοντας φωτογραφία που φαίνεται η κοιλιά με τις ραγάδες που απέκτησε από την εγκυμοσύνη της.


Σε προηγούμενο story της, όταν ήταν ακόμα Νοέμβριος, η Χριστίνα Μπόμπα είχε μιλήσει για τα κιλά της εγκυμοσύνης. «Σήμερα είπα να ξεκινήσω διατροφούλα και γυμναστική. Είπα να σας δείξω πού ξεκινάμε και πού τελειώνουμε», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στην περιγραφή της φωτογραφίας. Η ίδια, όπως έχει παραδεχθεί στο παρελθόν και μιλώντας για τη δική της περίπτωση, τα κιλά δεν χάνονται εύκολα. Γεγονός που καθόλου δεν την ενοχλούσε και όπως φαίνεται εξακολουθεί να μην την ενοχλεί. Η νέα μαμά απολαμβάνει την εμπειρία της μητρότητας, χωρίς περιττό άγχος. Και πολύ καλά κάνει.

«Για μένα χάνονται δύσκολα, δεν έχω χάσει πολλά. Έχω ακόμα περίπου 8-9 να χάσω μπορεί και 10. Βέβαια δεν προσπαθώ και πολύ ακόμα. Προσπαθώ να τρώω υγιεινά, αλλά οι ποσότητες είναι πολύ μεγάλες γιατί λόγω θηλασμού, πεινάω. Δεν γυμνάζομαι. Δεν είμαι έτοιμη. Αλλά προς το παρόν, απολαμβάνω αυτό που ζω τώρα», είχε πει μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα, απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Πηγή: ladylike.gr

Όλη η επικαιρότητα