Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: Οι ευχές στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλια του με ένα βίντεο από την περίοδο που ήταν έγκυος

«Στήριγμα μου, πάντα εκεί, είμαι πολύ τυχερή που σε έχω! Χρόνια πολλά! Είσαι ο καλύτερος μου φίλος και το άλλο μου μισό!», έγραψε μεταξύ άλλων, στο Instagram
Ακούστε το άρθρο

Ο Σάκης Τανιμανίδης κλείνει σήμερα τα 41 του χρόνια. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους στην Αμερική, όμως, τον κρατάει μακριά τόσο από τη σύζυγο του, Χριστίνα Μπόμπα, όσο και από τις δύο του κόρες, Αριάννα και Φιλίππα.

Η απόσταση, όμως, δεν κατάφερε να εμποδίσει τη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο από την περίοδο που ήταν έγκυος. Στο βίντεο, η γνωστή influencer, ούσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν μπορούσε να κινηθεί με μεγάλη ευκολία, πρόβλημα στο οποίο βρήκε λύση ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής της βάζει τις κάλτσες και τα παπούτσια, προκειμένου να απολαύσουν μαζί την βόλτα τους στη συνέχεια.

Η ίδια συνόδευσε το συγκεκριμένο βίντεο με την παρακάτω λεζάντα – ευχή:

«Πρόσφατα μου έβγαλε το κινητό μου αυτήν την ανάμνηση… και περιγράφει όλα όσα θέλω να πω για σένα! Στήριγμα μου, πάντα εκεί, είμαι πολύ τυχερή που σε έχω! Χρόνια πολλά» και συμπλήρωσε:

Είσαι ο καλύτερος μου φίλος και το άλλο μου μισό!»

Δείτε τη δημοσίευση της Χριστίνα Μπόμπα εδώ:

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα συμπληρώνουν φέτος το καλοκαίρι 4 χρόνια γάμου με τις μικρές τους κόρες να αποτελούν τη δική τους πηγή ευτυχίας.

Όλη η επικαιρότητα