Ελλάδα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο Δάσκαλος στο Netflix και τις Κάννες

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αναμένεται να βγει και εκτός συνόρων στις Κάννες αλλά και μέσω Netflix.
Ακούστε το άρθρο

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζει μία δυναμική επιστροφή στη μικρή οθόνη με τη σειρά «Ο Δάσκαλος»  η οποία θα προβληθεί από το Mega και έχει ανεβάσει ήδη στα ύψη της προσδοκίες.

H σειρά, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα πραγματοποιήσει τη πρεμιέρα της στη χώρα μας στην αρχή της νέας σεζόν. Θα αποτελέσει το βασικό όπλο του Μεγάλου καναλιού για την προσεχή σεζόν γύρω από την οποία θα βασιστεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Η σειρά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και έχει πραγματοποιήσει ήδη γυρίσματα στους Παξούς όπου οι ηθοποιοί παίζουν με τις μάσκες προστασίας κατά του Κορονοϊού και έχει πρωταγωνιστές τους Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου και Χαρούλα Αλεξίου. Τα πρώτα επεισόδια είναι ήδη έτοιμα με teaser και trailer να έχουν υλοποιηθεί επίσης.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο Δάσκαλος πηγαίνει Κάννες – Τι γίνεται με το Netflix

H πολυαναμενόμενη σειρά, πριν καν δοκιμαστεί στην εγχώρια τηλεόραση, χτυπάει τη πόρτα και στη διεθνή αναγνώριση θέτοντας τον πήχη ψηλά.

Την προσεχή εβδομάδα, ο Δάσκαλος ταξιδεύει στις Κάννες όπου και θα διεξαχθεί το διεθνές τηλεοπτικό «παζάρι» MIPCOM. Εκεί, μέσω της προβολής της μπροστά κολοσσούς της βιομηχανίας περιεχομένου, η σειρά του καταξιωμένου Έλληνα σεναριογράφου και σκηνοθέτη θα έχει την ευκαιρία να πουλήσει τα δικαιώματά της στη διεθνή αγορά ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί.

Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα η σειρά έχει ήδη ετοιμάσει τα πρώτα της επεισόδια και trailer με μετάφραση στα Αγγλικά.

Ο ψ δοκιμάζει για ακόμη μία φορά τα όρια του, χτυπώντας τη πόρτα του Netflix για την απόκτηση των δικαιωμάτων της σειράς του την οποία περιμένουμε όλοι με αγωνία.

πηγή:sportime

Όλη η επικαιρότητα