Ψυχαγωγία

Χρήστος Μπάρκας: Βρήκαμε το Instagram του παίκτη που έγινε viral στην πρεμιέρα του «MasterChef»

Ακούστε το άρθρο

Το βράδυ της Δευτέρας, το MasterChef 3 έκανε πρεμιέρα στο Star. Στην audition της Θεσσαλονίκης που παρακολουθήσαμε, βρέθηκε ο Χρήστος Μπάρκας. Ο διαγωνιζόμενος με καταγωγή από τα Γιάννενα παρουσίασε στους κριτές μια συνταγή με… βατραχοπόδαρα, τα οποία συνόδευσε με άγρια χόρτα που έχει μαζέψει ο ίδιος.

Οι κριτές εντόπισαν λάθη στο πιάτο του, ωστόσο, του αναγνώρισαν ότι έχει ασχοληθεί με το πίατο σε κάθε του στάδιο. Τελικά, το «όχι» του Λεωνίδα Κουτσόπουλο δεν επηρέασε την πορεία του στο παιχνίδι, αφού ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης τον «έστειλαν» στην επόμενη φάση.

Ο  Χρήστος Μπάρκας όμως δεν έκλεψε μόνο τις εντυπώσεις με τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά και με την εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση. Τα καταγάλανα μάτια του, σε συνδυασμό με τις υπέροχες γωνίες του προσώπου του, αλλά και φαινομενικά γεροδεμένο κορμί του, κατάφερε να… μαγέψει τον γυναικείο πληθυσμό και να αναστατώσει το Twitter με το αμίμητο «Κρατς» -όπου κρατς, κράτησα- που ξεστόμισε, κάνοντας τον Πάνο Ιωαννίδη να ξεσπάσει σε γέλια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την προβολή της οντισιόν του, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να αναζητήσουν τους προσωπικούς λογαριασμούς του γοητευτικού σεφ στα social media. Ωστόσο, κανείς δεν κατάφερε να τον εντοπίσει. Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε όμως τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο όμως δεν είναι αρκετά ενεργός. Όπως διαπιστώσαμε, δημιούργησε το προφίλ του πριν από περίπου ένα μήνα και έχει «ανεβάσει» μόνο δύο selfies του.

Δες τις φωτογραφίες:

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα