Ηλεία Πολιτική

Χρήστος Γαβράς: Συγχαρητήρια σε μαθητές γονείς και εκπαιδευτικούς!

Η δήλωση του πρώην προέδρου της ΔΕΕΠ Ηλείας
Ακούστε το άρθρο

Τα συγχαρητήριά του σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για την επιτυχή ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων, εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας, Χρήστος Γαβράς.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του αναφέρει:

Ένας ακόμη κύκλος των Πανελλαδικών Εξετάσεων έκλεισε με την ανακοίνωση των βαθμολογιών που σε πολλούς έφερε χαμόγελα και σε άλλους υποψηφίους προβληματισμό.

Θέλω να συγχαρώ τους επιτυχόντες σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια που θα συνεχισθεί με τη νέα φοιτητική τους ζωή που θα είναι η μετάβασή τους σε μια επαγγελματική και επιστημονική σταδιοδρομία.

Όλα τα παιδιά  ωστόσο αξίζουν τα εύσημα και την εκτίμησή μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος για την δοκιμασία που άντεξαν στην περίοδο της προετοιμασίας αλλά και κατά την διάρκεια των εξετάσεων. 

Οι αποτυχόντες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητευθούν αλλά να ξαναδοκιμάσουν ή να προχωρήσουν με δύναμη και αποφασιστικότητα στα επόμενα βήματά τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν βεβαίως στους γονείς και σε όσους βρέθηκαν δίπλα στους υποψηφίους την ίδια περίοδο. Είναι οι αφανής ήρωες αυτών των εξετάσεων όπως και οι εκπαιδευτικοί που έζησαν την αγωνία μαζί με τα παιδιά. 

Στους νέους δρόμους είτε της Ακαδημαικής είτε της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης εύχομαι σε κάθε υποψήφιο ξεχωριστά το καλύτερο των επιλογών τους !

Όλη η επικαιρότητα