Ηλεία Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από το Ελληνικό Ωδείο Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Μία ιδιαίτερη ποιοτική χριστουγεννιάτικη γιορτή παρουσιάζει φέτος το Ελληνικό Ωδείο Πύργου σε συνδιοργάνωση με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Πύργου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 8:00 μ.μ. στο θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» Πύργου.

Το Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου συνεχίζει μία μακρόχρονη παράδοση στην υψηλού επιπέδου μουσική κατάρτιση των σπουδαστών του. Παράλληλα συμβάλλει με την ενεργή συμμετοχή του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας με ήθος και συνέπεια, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και ανταπόδοσης για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από την τοπική κοινωνία.

Η  επιθυμία όλων μας γίνεται  πράξη για να βρεθούμε όλοι μαζί   και να γιορτάσουμε μελωδικά τα Χριστούγεννα, με την ελπίδα αυτό το μουσικό γεγονός να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη μας, μιας και η περιοχή μας έχει  ανάγκη ποιοτικών και ξεχωριστών καλλιτεχνικών γεγονότων.

Στο πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλον τον κόσμο, καθώς και γνωστά κλασσικά κομμάτια.

Συμμετέχουν μουσικά σύνολα από καθηγητές και σπουδαστές, το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι & η Παιδική – Εφηβική Χορωδία του Ωδείου με συνοδεία πιάνου, η Χορωδία του Βυζαντινού Εργαστηρίου, ο σολίστ πιάνου Ευστάθιος Παπαδιαμαντόπουλος, η mezzo soprano Ολίνα Παναγιωτακοπούλου, στο σαντούρι η Παναγιώτα Γεωργοπούλου.

εχωριστή στιγμή της εκδήλωσης θα αποτελέσει η απονομή τιμητικής διάκρισης  στον κύριο Παναγιώτη Δασιό, επιφανούς συμπολίτη μας, νομικού,  και επί σειρά ετών επιτυχημένου μέλους και προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η βραδιά θα τελειώσει με  εκπλήξεις και κεράσματα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Ωδείου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Όλη η επικαιρότητα