Ηλεία Πολιτική

Χριστουγεννιάτικος Διάκοσμος…

Ακούστε το άρθρο

Τα τελευταία χρόνια η πατρίδα μας ζει σ’ ένα περιβάλλον «άσχημο» από οικονομικής, ηθικής και πολιτικής πλευράς. Στο ίδιο κλίμα κινείται και ο μικρόκοσμος του Δήμου μας, ο Δήμος Πύργου.

Η πόλη του Πύργου αλλά και οι τοπικές κοινότητες δοκιμάζονται με προβλήματα, που έχουν αντίκτυπο στην ψυχολογία και στην καθημερινή διαβίωση των συνδημοτών μας.

Περιμένουν λοιπόν οι συμπολίτες μας λόγω των Αγίων εορτών του Δωδεκαημέρου, να ζήσουν λίγο διαφορετικά σ’ ένα κλίμα εορταστικό, κλίμα χαράς και αισιοδοξίας. Αντίθετα βλέπουμε, η μιζέρια να συνεχίζεται…

Κύριε Δήμαρχε, ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος δεν είναι μόνο για τον Πύργο και ειδικότερα για την κεντρική πλατεία και δύο – τρεις κεντρικούς δρόμους, υπάρχουν και οι γειτονιές της πόλης μας χωρίς καμία παρέμβαση αλλά και οι 48 τοπικές κοινότητες που έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Η Δημοτική αρχή δεν έχει προβεί σε χριστουγεννιάτικο στολισμό σε καμία τοπική κοινότητα, για να νιώσουν λίγη χαρά τα μικρά παιδιά αλλά και οι μεγαλύτεροι να βιώσουν το Πνεύμα των Αγίων ημερών όχι μόνο με εξωτερικό διάκοσμο αλλά και εσωτερικό στολισμό και καθαρότητα ψυχής.

Κάποιοι πρόεδρος τοπικών κοινοτήτων με προσωπικές τους ενέργειες και την βοήθεια ορισμένων συγχωριανών τους προσπαθούν, να «φτιάξουν» ένα εορταστικό κλίμα χωρίς βοήθεια από την Δημοτική αρχή.

Κύριε Δήμαρχε, όλοι οι συνδημότες μας χρειάζονται τη μέριμνα της Δημοτικής αρχής στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματα, αλλά δυστυχώς η μέριμνα αυτή είναι ανύπαρκτη.

Καλές γιορτές!!!

Θόδωρος Ν. Κόρδας

Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου

«Όραμα Δημιουργία»

Όλη η επικαιρότητα