Χριστούγεννα: Εταιρεία πληρώνει 1.000 δολάρια για να βλέπετε γιορτινές ταινίες από τον καναπέ

Share

Χριστουγεννιάτικη ταινία, καναπές, φλις κουβέρτα, ένα φλυτζάνι καφές ή ένα ποτήρι κρασί (αναλόγως την ώρα) δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα φωτάκια να αναβοσβήνουν, παρέα και κουβέντα, αφού συνήθως οι ταινίες αυτές δεν βρίθουν και δύσκολων νοημάτων.

Αυτό θα πει Χριστούγεννα θα πουν κάποιοι, που θα είναι ευτυχείς να ακούσουν ότι κάποιος είναι διατεθειμένος να τους πληρώνει κιόλας για να το κάνουν αυτό.

Ο εκπαιδευτικός ιστότοπος EduBirdie δηλώνει πως θα πληρώσει 25 άτομα για να τους βοηθήσει να «πιάσουν» το πνεύμα των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, θα προσλάβει 25 «Χριστουγεννιάτικους ζηλωτές» (με την καλή έννοια), με απολαβές 1.000 δολαρίων για δύο εβδομάδες.

Οι πέντε ερευνητικές ομάδες

Το καθήκον τους να συμμετέχουν σε μία από τις πέντε ερευνητικές ομάδες του EduBirdie: Μόνοι στο Σπίτι, Μπισκοτοφύλακες, Κυνηγοί Κατσούφηδων, Ευχούληδες και Δότες Θετικής Ενέργειας.

Οι «Μόνοι στο Σπίτι» θα έχουν την αποστολή να παρακολουθούν μια χριστουγεννιάτικη ταινία κάθε μέρα για δύο εβδομάδες. Οι «Μπισκοτοφύλακες» θα πρέπει να δοκιμάζουν γιορτινό φαγητό κάθε μέρα, το οποίο θα παρέχεται από το EduBirdie. Οι «Δότες Θετικής Ενέργειας» θα χρειαστεί να ακούν χριστουγεννιάτικη μουσική για 30 λεπτά την ημέρα με ένα άτομο της επιλογής τους.

Τέλος, οι «Κυνηγοί Κατσούφηδων» έχουν έναν από τους πιο απολαυστικούς ρόλους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να λαμβάνουν ένα δώρο κάθε μέρα και στη συνέχεια να αναφέρουν στην EduBirdie τις σκέψεις τους για αυτό.