Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικα δώρα από…σπίτι

Επιλέξαμε μερικές ιδέες με σπιτικά δωράκια που θα εκτιμηθούν και θα είναι μοναδικά και φτιαγμένα με αγάπη και φροντίδα!
Ακούστε το άρθρο

Το budget μπορεί φέτος να είναι περιορισμένο για να αγοράσουμε δώρα, όμως με λίγη φαντασία, δημιουργικότητα και καλή διάθεση ασφαλώς και μπορούμε να ευχαριστήσουμε τους αγαπημένους μας με δημιουργίες φτιαγμένες από τα χεράκια μας.

Επιλέξαμε μερικές ιδέες με σπιτικά δωράκια που θα εκτιμηθούν και θα είναι μοναδικά και φτιαγμένα με αγάπη και φροντίδα! Δώσετε έμφαση στην παρουσίαση και σίγουρα θα ανταμειφθείτε με μεγάλα, λαμπερά και εορταστικά χαμόγελα!

Διακοσμητικά

Δημιουργήστε τα δικά σας κεριά. Είτε από παλιά κεριά που ήδη έχετε, είτε αγοράζοντας κερί. Αρωματίστε τα διακριτικά με ένα χριστουγεννιάτικο έλαιο και δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ακριβά κεριά που υπάρχουν στην αγορά. Μπορείτε να τα διακοσμήσετε με αποξηραμένα φρούτα, μπαχαρικά και φυτά. Φτιάξτε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο στεφάνι από κλαδιά και γκι που μπορείτε να βρείτε σε μια εξόρμηση σας στη φύση ή από άλλα υλικά που έχετε στο σπίτι. Ένα υπέροχο δώρο που θα εντυπωσιάσει τον παραλήπτη.

Φαγώσιμα δώρα

Φτιάξτε τις δικές σας μαρμελάδες, και σάλτσες, ή πίκλες λαχανικών και βάλτε τα
μέσα σε παραδοσιακά βαζάκια δεμένα με όμορφες κορδέλες. Διακοσμήστε τα. Φτιάξτε μπισκότα με κανέλα και άλλα μπαχαρικά ή τζίντζερ, μελομακάρονα, κουραμπιέδες ή τσουρέκια. Κάντε δώρο το χριστουγεννιάτικο γλυκό που φτιάχνετε καλύτερα αφού το βάλετε μέσα σε ένα όμορφο εορταστικό κουτί.

Όλη η επικαιρότητα