Γυναίκα

Χρόνια πολλά μαμά!!

Για κάθε παιδί, έφηβο, ακόμα και ενήλικα, η μητέρα του είναι ένα ξεχωριστό και αγαπητό πρόσωπο που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Η καθιερωμένη γιορτή της μητέρας τη δεύτερη Κυριακή του Μάιου, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ευκαιρία για να την τιμήσει για όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής! Η μητέρα είναι για όλους μας η κοντινότερη ύπαρξη, ο άνθρωπος που θα είναι πάντα δίπλα σου και θα σε στηρίξει σε οποιαδήποτε ανάγκη σου. Είναι ο άνθρωπος που δίνει τη ζωή και μεταδίδει την αγάπη. Για το πιο τρυφερό άγγιγμα, για αυτήν την ψυχή που η αγάπη της ξεπερνά κάθε όριο, γι’ αυτό το μοναδικό ρόλο που δίνει η φύση, αξίζουν πολλά περισσότερα από μια Παγκόσμια Ημέρα Γιορτής, δώρα ή αγκαλιές. Αυτά και μόνο, είναι αρκετά για να αποδείξουν την αγάπη μας  προς το πρόσωπό τους. Για αυτό και η μέρα της γιορτής της έχει ιδιαίτερη σημασία για τους πάντες, μικρούς και μεγάλους!

Τα τελευταία χρόνια και με την κρίση να επικρατεί στη χώρα, τα παιδιά αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες στο να εκφράσουν έμπρακτα την αγάπη τους προς τη μητέρα τους. Πλέον προτιμούνται οι οικονομικότερες λύσεις συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα για κάτι περισσότερο. Παρ’ όλα αυτά, οι νέοι διαθέτουν μοναδική φαντασία και αν μη τι άλλο ακόμα και με τις οικονομικές λύσεις πετυχαίνουν το στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να αποδείξουν την έμπρακτη αγάπη τους και την ευγνωμοσύνη τους προς τις μητέρες τους για όσα έχουν προσφέρει και θα συνεχίσουν να προσφέρουν στις ζωές τους.

Αυξημένη κίνηση στα καταστήματα

Τις τελευταίες μέρες, η κίνηση στα καταστήματα της πόλης ήταν ιδιαίτερη έντονη με τις προετοιμασίες των καταστηματαρχών προκειμένου να υποδεχθούν τους πελάτες τους να είναι πυρετώδεις. Αρκετά παιδιά, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, πραγματοποιούν ενδελεχή έρευνα αγοράς προκειμένου να επιλέξουν το ομορφότερο, αλλά και συγχρόνως οικονομικότερο δώρο για τη μητέρα τους. Για τη μέρα αυτή αλλά και την κίνηση, μίλησαν στην εφημερίδα «Πατρίς» οι καταστηματάρχες της Ηλείας.

Όλη η επικαιρότητα