Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Χρονική Επέκταση Έκτακτης Κυκλοφοριακής Ρύθμισης μεταξύ Κόμβων Σελιανιτίκων και Ρίου της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών

Με γνώμονα την ασφάλεια της κυκλοφορίας επί της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών και με στόχο την έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών στην περιοχή της Παναγοπούλας πριν την Τσικνοπέμπτη και το εορταστικό τριήμερο των Απόκρεω, κατόπιν συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Τροχαία, Ολυμπία Οδός και Κατασκευαστής) συμφωνήθηκε:

–       Η παράταση της εκτροπής και των δύο κατευθύνσεων μεταξύ των Κόμβων Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 182,7) και Ρίου (Χ.Θ. 206,3) στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, μέχρι τις 02/02/2017. Στο διάστημα αυτό δεν θα συλλέγονται διόδια στους Σταθμούς Διοδίων Ρίου και Ζευγολατιού.

–       Εν συνεχεία και μέχρι τις 15/02/2017, η εκτροπή από την Ν.Ε.Ο στην Π.Ε.Ο. μόνο της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Πάτρα, στο υποτμήμα μεταξύ Κόμβου Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 182,7)  και Ροδινής (Χ.Θ. 196) μέσω προσωρινού κλάδου.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Όλη η επικαιρότητα