Lifestyle Smile

Χρονοπούλου: “Ήμουν χοντρή και ανάπηρη αλλά πάλεψα και τα κατάφερα»

Η διακεκριμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός σε μία σπάνια εξομολόγηση.
Ακούστε το άρθρο

Την καρδιά της «άνοιξε» η Μαίρη Χρονοπούλου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και 1,5 χρόνο ενώ παράλληλα έστειλε το δικό της μήνυμα σε αυτούς που «παλεύουν» στη ζωή τους.

«Ήταν πολύ σκληρή η καθημερινότητα μου, επίπονη και σκληρή. Επί 1,5 χρόνο ταλαιπωρήθηκα φρικτά, αλλά να είμαι … στα πόδια μου!», είπε.

«Μπορώ να βάφομαι και να φτιάχνω τα μαλλιά μου»

Στη συνέχεια, ζήτησε να προβληθεί φωτογραφία της από πρόσφατο παρελθόν, υπογραμμίζοντας: «Εκεί είμαι 118 κιλά, πριν από 2-3 χρόνια. Με παρέλαβε γύρω στα 100 κιλά ο φυσιοθεραπευτής μου και τώρα είμαι 62 κιλά. Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα: ήμουν χοντρή και ανάπηρη και πάλεψα και κατάφερα, όχι να είμαι ο Κεντέρης, αλλά κάνω πέντε βήματα, μπορώ να βάφομαι, να φτιάχνω τα μαλλιά μου».

Για τον φυσιοθεραπευτή της σημείωσε: «όταν ήρθε ο άνθρωπος στο σπίτι μου, ήμουν κατσούφα και μουντρούχα. Είχα σταματήσει όχι μόνο να γελάω, ακόμη και να χαμογελάω. Τον πρώτο μήνα με σήκωσε όρθια. Δεν είχα σταθεί ποτέ όρθια. Με έμαθε από την αρχή το γέλιο και το χαμόγελο, πώς να στέκομαι όρθια, στους δύο μήνες με έμαθε πως να κάνω 1-2 βήματα. Τώρα πάω στο μπάνιο μόνη μου, κάνω 3 μπάνια την ημέρα, πριν με έκαναν μπάνιο με ένα ντους».

«Δεν είμαι σταρ»

«Ήταν φρίκη. Ήταν μια οδυνηρή και επίπονη κατάσταση», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου, αναφερόμενη στα προβλήματα που αντιμετώπιζε επί σειρά ετών, λέγοντας ακόμη πως «δεν χρειάστηκα βοήθεια από αλλού. Ο ψυχολόγος είναι μέσα μας, ο Θεός είναι μέσα μας. Είχα έναν άνθρωπο κοντά μου κάθε ημέρα που με βοηθούσε, τον φυσιοθεραπευτή μου και με μπαλέτο, με pilates, με φυσιοθεραπεία και μαλάξεις κατάφερα να σηκωθώ», παραδέχτηκε.

Αναφορικά με την εξωτερική της εμφάνιση και την καλλιτεχνική διαδρομή της, τόνισε: «Δεν είμαι σταρ, προσπαθούσα να είμαι μια καλή ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι τραγουδούσα τελείως καλά, ήμουν σωστή στο τραγούδι. Όμορφη δεν νομίζω απόλυτα ότι ήμουν, μια γοητεία είχα».

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα