Lifestyle

Χρυσές Σφαίρες: Δίπλα-δίπλα Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ στην τελετή απονομής

Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή το βράδυ, στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών όλα τα φλας θα είναι στραμμένα σε δύο πρόσωπα του Χόλιγουντ που δεν σταμάτησαν ποτέ να απασχολούν τη δημοσιότητα.

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ όπως όλα δείχνουν όχι μόνο θα παρευρεθούν στην τελετή, καθώς και οι δύο είναι υποψήφιοι αλλά θα κάθονται και αρκετά κοντά κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

O Μπραντ Πιτ  είναι υποψήφιος με την ταινία «Once Upon A Time In Hollywood» ενώ η Τζένιφερ Άνιστον με την δραματική τηλεοπτική σειρά «The Morning Show».

Όπως αναφέρει η Daily Mail οι υπεύθυνοι της βραδιάς έχουν βάλει τους διάσημους ηθοποιούς να κάθονται σε διαφορετικά μεν τραπέζια αλλά πολύ κοντά το ένα στο άλλο.

Και αν από μόνο του αυτό το γεγονός μπορεί να προκαλούσε την οργή του ενός ή του άλλου αυτή τη φορά οι μάνατζερ και των δύο έχουν υπογράψει τις θέσεις χωρίς να δημιουργηθεί κανένα θέμα.

Η φημολογούμενη επανασύνδεση του ζευγαριού, το διαζύγιο του οποίου είχε πέσει σαν βόμβα, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με τους θαυμαστές τους να είναι πια σίγουροι ότι οι δύο ηθοποιοί ζουν ξανά ένα μεγάλο έρωτα.

Η επανασύνδεση

Οι φήμες οργίασαν ακόμα περισσότερα μετά την παρουσία του Πιτ στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Άνιστον.

Σύμφωνα με τις νέες φήμες το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και προχωράνε αργά αργά χωρίς βιαστικές κινήσεις.

Πληροφορίες του Us Weekly αναφέρουν πως οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να μην ασχοληθούν ξανά με το παρελθόν και να κάνουν μια νέα αρχή.

«Ο λόγος που ο Μπραντ και η Τζένιφερ τα πάνε τόσο καλά είναι γιατί έχουν αποφασίσει να θάψουν πια το παρελθόν, και να μην αναλύουν τι πήγε λάθος», αναφέρει η πηγή και συνεχίζει:

«Και οι δύο προχωρούν μπροστά και δεν κοιτάζουν πίσω πια. Έχει αναλάβει τις ευθύνες του. Προσπάθησε να κάνει τροποποιήσεις. Δεν συνειδητοποίησε το μέγεθος του κακού που προκάλεσε στη Τζένιφερ εκείνη τη στιγμή. Ήταν τόσο τρελαμένος με την Αντζελίνα και δεν μπορούσε να δει έξω από το τούνελ αυτό».

via

Όλη η επικαιρότητα