Αθλητισμός

«Χρυσός» Πανελληνιονίκης ο Χρυσανθόπουλος!

Ακούστε το άρθρο

Ασημένιος στο μήκος ο Καψής, χάλκινη στα 1500 μ. μετ εμποδίων η Χρυσαείδη

Το 34ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Ανδρών-Γυναικών στο ΣΕΦ πέρασε στην ιστορία με μια μεγάλη επιτυχία για τα ηλειακά χρώματα αφού ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του νικητής σε Πανελλήνιο κλειστού χάρη στο άλμα του στα 5,30 μέτρα! Ο Αμαλιαδίτης άλτης Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, στη συνέχεια δοκίμασε στα 5,55 μ. για νέο ατομικό ρεκόρ.

Μετά την νίκη του ο Χρυσανθόπουλος δήλωσε: «Κέρδισα το πρωτάθλημα και είμαι χαρούμενος. Είμαι καλά και ελπίζω ότι θα έρθουν πολύ καλύτερες επιδόσεις. Δοκίμασα σήμερα ένα καινούργιο κοντάρι και ελπίζω να πάω ψηλότερα. Είχα αποτυχημένες στα 5.55μ. Τώρα θα προγραμματίσουμε την προετοιμασία για τους θερινούς αγώνες και δεν κρύβω ότι εκτός από το Ευρωπαϊκό στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχουν και οι Ολυμπιακοί».

Δεύτερος στο μήκος ο Καψής, 3η στα 1500 μ. με εμπόδια η Χρυσαείδη

Ο Νίκος Καψής της ΑΕΚ αναδείχθηκε δεύτερος στο μήκος με άλμα 7.44 μέτρα, πίσω μόνο από τον σπουδαίο Μίλτο Τεντόγλου ενώ η Σταυρούλα Χρυσαείδη του Πανιωνίου με επίδοση 4:38:15 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 1500 μέτρα με εμπόδια με πρώτη την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου του ΓΣ Κηφησιάς και δεύτερη την Κατερίνα Δόβρου του ίδιου σωματείου.

Σημαντικές διακρίσεις, πέτυχαν ακόμα, στο άλμα εις ύψος ο Επαμεινώνδας Γεωργακόπουλος του Απόλλωνα Πύργου που κατετάγη 8ος με 1.86 μέτρα ενώ ο Αλέξανδρος Νέλι του Κόροιβου Αμαλιάδας ολοκλήρωσε στην 12η θέση τις προσπάθειες του στο τριπλούν με 14.13 μέτρα. Στα 60 μέτρα των Γυναικών τέλος, η Ζωή Τραγουστή του Κοροίβου Αμαλιάδας τερμάτισε στην όγδοη θέση με χρόνο 7.81.

Όλη η επικαιρότητα